BuzzJob - 2checkout.roPe 7 iunie ne întâlnim cu specialiștii 2Checkout la o șezătoare marca Inspire Group pentru a dezbate o temă din domeniul marketingului. Iar pe 12 iunie ne întâlnim din nou cu aceștia, însă pentru a afla lucruri interesante din domeniul tehnic.

Locație: Seneca Anticafe,  Strada Arhitect Ion Mincu 1, București

Durata: 11:00 - 14:00


Despre 2checkout.ro

Misiunea 2Checkout este de a oferi consumatorilor din întreaga lume acces la cele mai bune produse digitale.   

Facem parte din portofoliul unui fond de investiții din US, Francisco Partners, și oferim o soluție de comerț digital și plăți care ajută companiile să-și vândă produsele și serviciile la nivel mondial. De exemplu: dacă ați achiziționat vreodată un produs anti-virus de la Bitdefender sau Kaspersky, ați făcut achiziția prin platforma de comerț electronic Avangate a 2Checkout. Practic, noi ne ocupăm de tot ce înseamnă comanda online, plăți – inclusiv plăți recurente pentru abonamente – livrare produse digitale, suport post-vânzare, canale adiționale de vânzări, raportări și multe altele, pentru a ajuta clienții noștri să își vândă produsele și serviciile cât mai eficient.  

În 2017, Avangate a achiziționat 2Checkout, preluându-i brandul și consolidându-și astfel poziția pe piață prin oferirea unui produs complet și unic în industrie, acum procesând peste 1 miliard de dolari pe an. Deservim peste 10,000 de clienți la nivel global printre care și Kaspersky, Bitdefender, myFICO, HP Software, 123FormBuilder, HMA by Avast. 

2Checkout înseamnă o echipă globală de peste 300 de colegi care construiesc un produs de top, fapt confirmat de numeroase premii de-a lungul anilor. Premiile internaționale CODiEs, Deloitte Fast 500, G2 Crowd, Gartner, sunt doar câteva cu care ne mândrim.  

 

Cu birouri în România, USA și Olanda, compania oferă oportunitatea unei cariere într-un mediu internațional, expunere la proiecte complexe, păstrând în același timp o cultură orientată către oameni.Aplică