Development
 • Excursia „Cunoaște Basarabia”
  Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași organizează Excursia „Cunoaște Basarabia”, în perioada 10 mai-12 mai, pe cele mai frumoase plaiuri din inima Republicii Moldova. Evenimentul face parte din suita de proiecte culturale a Campaniei „Adevărata Basarabie”, care se află la cea de-a X-a ediție, organizată tradițional in parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.
 • Lumea întreagă la tine acasă
  AIESEC Craiova îți poate oferi o amintire de neuitat în această vară prin programul Global Host, înscrierile putând fi făcute pâna pe 1 iunie.
 • Turn your creativity into reality with Ingenius!
  ASER vine în întâmpinarea minților creative cu cel mai complex proiect studențesc de marketing, Ingenius. În perioada 13-19 mai, Ingenius va oferi tinerilor o experiență unforgettable, dar și o colecție de informații, tips and tricks, open days, workshop-uri din domenii precum: PR, Advertising, Social Media, Digital, Client Service, Creație și, bineînțeles, multe alte surprize și provocări pe care studenții le vor descoperi pe parcurs.
 • Toți #DragoniiDeBibliotecă sunt așteptați la a opta ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF & Fantasy
  Dacă biblioteca ta este plină de povești care se petrec în spațiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute și supereroi, atunci te numeri printre #DragoniiDeBibliotecă și nu poți lipsi la a opta ediție a singurului târg de carte creat exact pentru tine: Final Frontier!
 • Noutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră
  Fă-ți timp să te bucuri de bunătățile pe care ți le oferă orașul! Ai auzit de Fundația Calea Victoriei? Este acel loc din București unde poți să-ți cultivi creativitatea și abilitățile de comunicare. Au în program o mulțime de cursuri: comunicare, fotografie, mitologie, psihologie, bune maniere, scenaristică, stil vestimentar și multe altele. Chiar și un curs despre arta de a alege un vin bun, curs la care poți degusta în tihnă un pahar de vin în casa cochetă și spațioasă din C. A. Rosetti, numărul 47.

Poll

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice