Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SJB_CategorySearcher_MultiList has a deprecated constructor in /home/inspir77/buzzjob.ro/system/lib/classifieds/Browse/CategorySearcher_Multilist.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SJB_AbstractCategorySearcher has a deprecated constructor in /home/inspir77/buzzjob.ro/system/lib/classifieds/Browse/AbstractCategorySearcher.php on line 3


Development
 • Excursia „Cunoaște Basarabia”
  Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași organizează Excursia „Cunoaște Basarabia”, în perioada 10 mai-12 mai, pe cele mai frumoase plaiuri din inima Republicii Moldova. Evenimentul face parte din suita de proiecte culturale a Campaniei „Adevărata Basarabie”, care se află la cea de-a X-a ediție, organizată tradițional in parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.
 • Lumea întreagă la tine acasă
  AIESEC Craiova îți poate oferi o amintire de neuitat în această vară prin programul Global Host, înscrierile putând fi făcute pâna pe 1 iunie.
 • Turn your creativity into reality with Ingenius!
  ASER vine în întâmpinarea minților creative cu cel mai complex proiect studențesc de marketing, Ingenius. În perioada 13-19 mai, Ingenius va oferi tinerilor o experiență unforgettable, dar și o colecție de informații, tips and tricks, open days, workshop-uri din domenii precum: PR, Advertising, Social Media, Digital, Client Service, Creație și, bineînțeles, multe alte surprize și provocări pe care studenții le vor descoperi pe parcurs.
 • Toți #DragoniiDeBibliotecă sunt așteptați la a opta ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF & Fantasy
  Dacă biblioteca ta este plină de povești care se petrec în spațiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute și supereroi, atunci te numeri printre #DragoniiDeBibliotecă și nu poți lipsi la a opta ediție a singurului târg de carte creat exact pentru tine: Final Frontier!
 • Noutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră
  Fă-ți timp să te bucuri de bunătățile pe care ți le oferă orașul! Ai auzit de Fundația Calea Victoriei? Este acel loc din București unde poți să-ți cultivi creativitatea și abilitățile de comunicare. Au în program o mulțime de cursuri: comunicare, fotografie, mitologie, psihologie, bune maniere, scenaristică, stil vestimentar și multe altele. Chiar și un curs despre arta de a alege un vin bun, curs la care poți degusta în tihnă un pahar de vin în casa cochetă și spațioasă din C. A. Rosetti, numărul 47.

Poll

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta