This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more. • There are no listings with requested parameters in the system.


Development
 • Gala team ADventure, ediția a X-a
  PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure. Evenimentul final al concursului, Gala, are loc în data de 23 noiembrie, ora 10:00, în Sala Mozart de la Palas Congress Hall.
 • Spectacol de teatru ˶Mascarada˝
  Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași a organizat evenimentul Spectacol de Teatru ˶Mascarada˝ jucat de actorii Teatrului Republican ˶Luceafărul˝ din Chișinău, în data de 14 noiembrie 2017, ora 19:00, în incinta Casei de Cultură a Studenților Iași. Evenimentul a fost organizat în cadrul Campaniei "Rolul Tinerilor în contextul Centenarului Marii Uniri" în parteneriat cu Consiliul Județean Iași.
 • Conferința team ADventure, ediția a X-a
  Prime Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure. Cel de-al doilea eveniment al proiectului, Conferința, va avea loc pe data de 16 noiembrie, ora 10:00, în Sala Dublei Alegeri de la Muzeul Unirii. 
 • Tu ai ADN de inginer?
  ​Odată cu toamna, un nou an universitar bate la ușă. Un nou an vine cu noi materii, noi profesori, dar și cu forțe proaspete.
 • Vino alături de noi în echipa McDonald's!
  În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are peste 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi. Poll

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele