Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Buzzjob la BuzzCamp
Despre ACCA

Dacă îți cauți un job în contabilitate, vei observa că cele mai bune companii urmăresc să angajeze Membri ACCA. De ce? Îți spunem noi.

ACCA este cea mai mare asociație internațională a contabililor profesioniști, numărând peste 670.000 de membri și studenți în 181 de țări, printre care se numără și România, unde se află 5000 din aceștia. Prin această asociație, cei care doresc să urmeze o carieră în contabilitate au oportunitatea de a-și pune în valoare abilitățile, de a avansa profesional mai ușor și de a obține un certificat recunoscut la nivel mondial.

Profesioniștii în contabilitate sunt la mare cerere peste tot în lume și orice angajator recunoaște în certificarea ACCA un semn al excelenței și al profesionalismului în domeniul financiar-contabil, indiferent că vorbim de sectorul public sau cel privat, de corporații sau ONG-uri. Fie că vrei să lucrezi în audit, contabilitate, consultanță financiară sau evaluare a riscurilor, acum e mai ușor ca niciodată să devii membru ACCA și, ca urmare, să obții un avantaj competitiv, în aplicările pentru joburile și domeniile dorite.