free porn chudai montana was with charlie. my panties will get you cock nice and hard joi.phimtube stud with an enormous cock gets sucked off.

Despre Bitdefender

Bitdefender este un furnizor global de soluții de securitate care satisfac cerințele de protecție din mediul online. Compania oferă una dintre cele mai rapide și eficiente linii de tehnologii de securitate din industrie, stabilind noi standarde în ceea ce privește prevenirea, detectarea și reducerea riscurilor cibernetice. 

 Având la bază o rețea globală de 500 de milioane de dispozitive, Bitdefender dispune de cea mai mare infrastructură de livrare a serviciilor de securitate de pe glob. Bitdefender detectează, anticipează și ia măsuri pentru a neutraliza chiar și cele mai noi riscuri pentru securitate în doar 3 secunde, furnizând 11 milioane de soluții de securitate în fiecare zi.

Departamentele companiei formează un ecosistem de produse și servicii de date, iar misiunea companiei este de a lărgi perspectiva și înțelegerea oamenilor, cu ajutorul recomandărilor și informațiilor automate.

 Vino să construiești un viitor securizat alături de Bitdefender!

Internship Sales Programme (JR. Sales Development Representative)

Period: 6 months (paid internship)

Bitdefender is looking for a young, energetic individual to join the team and help with generating new Business Opportunities. The role aims to contact IT Decision Makers from various Companies and understand their security needs and challenges, all while trying to pitch Bitdefender’s services.

The ideal candidate should possess the following traits:

Sociable, outgoing individual

Resistance to handle a minimum of 60 calls per day

Curious, inquisitive personality, Out-of-the-box thinker

Listening abilities

Natural tendency towards tech is a bonus

Fast learner, independent worker

Good time management skills, organized and punctual

Team player

Fluent speaker of one of these languages: English, French, German, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese

Aplica