(perioada deteterminată: 1 aprilie – 1 octombrie)

Ce vei experimenta?

Ca Business Developer, vei fi responsabil de un portofoliu divers, format din cele mai cunoscute branduri de băuturi la nivel internațional și local. Vei reprezenta compania în faţa clienţilor, cu care vei construi relaţii de durată și vei lucra alături de o echipă de vânzări extrem de performantă, într-un mediu de lucru în plină viteză. Vei lucra cu tehnici de vânzări de top și îți vei îmbunătăți abilitățile de colaborare prin găsirea de soluții câştigătoare atât pentru noi, cât şi pentru parteneri.
Ce ingrediente îţi vor aduce succesul ca Business Developer?

Preferi munca de teren în locul celei de birou și ești pasionat de ceea ce faci. Experiența nu este necesară, dar anumite aptitudini și valori sunt importante…

ORIENTARE CĂTRE REZULTATE

Lucrând într-un context dinamic, te motivează rezultatele și faci eforturi suplimentare pentru a le atinge. Crezi că încercând în permanenţă să te autodepăşeşti te poţi dezvolta în cel mai rapid și eficient mod. Întotdeauna cauți să fii mai bun în ceea ce faci.

ORIENTARE CĂTRE CLIENT

Construiești cu ușurință relații de încredere cu clienții, pentru că îți place să lucrezi cu oameni diferiți și ești cu adevărat atent la nevoile afacerilor lor. În plus, ești dornic să înveți și să-ți impărtășești cunoștințele cu colegii tăi pentru a câștiga împreună ca echipă.

AGILITATE ȘI ADAPTABILITATE

Îți plac provocările și te adaptezi ușor la situații noi, rezolvând pe loc probleme și transformând fiecare zi într-un nou succes sau o nouă lecție – în acest mod îți păstrezi nivelul de energie ridicat.

Ce spun colegii noștri?

”Consider că ai foarte multe de învățat ca Business Developer la Coca-Cola HBC România. Intri în contact cu o mulțime de persoane cu personalități diferite, pe care trebuie să le cunoști și să știi cum să le abordezi. Este un loc unde te dezvolți constant, în care liderii îți acordă susținere oricând ai nevoie.” – Corina, Business Developer

Crezi că putem crea împreună Rețeta Perfectă?

Dacă da, hai să ne cunoaștem! Aplică acum!