Companii

Profil Companie

Informatii despre Companie

AIESEC Braşov
Braşov, România


Descrierea Companiei:

Internship-uri şi stagii de voluntariat

Organizaţia AIESEC Braşov reprezintă platforma internaţională pentru tineri în cadrul căreia aceştia se pot dezvolta atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional. Noi oferim studenţilor posibilitatea de a avea acces la un mediu internaţional de învăţare prin intermediul programelor de stagii de practică plătite în străinătate şi de voluntariat. De asemenea, noi facilităm accesul spre un cadru de învăţare relevant pentru orice tânăr şi constructiv pentru formarea lui ulterioară.
 
Prin programul de stagii de practică plătite în străinătate, studenţii din anii terminali sau absolvenţii de licenţă ori master, în vârstă de până la 28 de ani, au şansa să ia parte la o experienţă de lucru inedită în domeniul educaţional sau al marketingului. În cadrul acestuia, studenţii braşoveni au ocazia de a face primul lor pas spre o carieră internaţională, deoarece un internship este cadrul perfect pentru a începe să-ţi construieşti CV-ul. De asemenea, o astfel de oportunitate îţi creează contextul ideal pentru a căpăta experienţa pe plan profesional atât de mult căutată de orice angajator.
 
Programul de stagii de voluntariat în străinătate se adresează tuturor studenţilor, oferindu-le
acestora posibilitatea de a pleca într-un stagiu de voluntariat în afara ţării. Astfel, voluntarul are şansa de a călători în ţările partenere AIESEC Braşov şi de a-şi descoperi şi exersa potenţialul de lider. Un astfel de program este extrem de util, studentul având ocazia să interacţioneze cu persoane diferite, să facă schimb cultural şi să se dezvolte pe plan personal în acelaşi timp. Mai mult, experienţa voluntariatului într-o altă ţară sporeşte încrederea în sine a studenţilor, fiind şi un punct de pornire pentru viitoarea lor carieră. Unul dintre aspectele cele mai importanate este plusul de valoare adăugat CV-ului, întrucât statul român recunoaşte voluntariatul drept experienţă profesională.
 
Pentru detalii suplimentare, ne puteţi contacta pe paginile de facebook Global Talent Braşov şi Voluntariat internaţional – AIESEC Braşov. 


Joburi AIESEC Braşov

Sorteaza dupa
Numarul joburilor pe pagina

Nu există postări care să întrunească criteriile specificate

Nu există postări care să întrunească criteriile specificate