Companii

Profil Companie

Informatii despre Companie
McDonald's Romania
România


Descrierea Companiei:

McDonald’s

McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 33.500 de restaurante care primesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 țări.
 
În România
 
McDonald’s este prima și singura companie americană care a deschis un lanț de restaurante în România.
În prezent, McDonald’s deține 67 de restaurante în 21 de orașe – 32 în București și 35 în restul țării, primind zilnic peste 150.000 de clienți.
Compania are peste 4000 de angajați în România și a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Aon Hewitt.
 
Oameni
 
McDonald’s este compania care identifică constant oportunități pentru dezvoltare și diversificare a locului de muncă și oferă flexibilitate în programul de lucru. Cine sunt beneficiarii? Fiecare dintre angajații noștri. Considerăm că avem cea mai diversificată forță de muncă din România. Angajații noștri provin din medii foarte diverse, însă sunt cu toții dornici să își atingă potențialul maxim.
 
Comunitatea
 
Restaurantele McDonald’s reprezintă o parte importantă a comunității. Ne face plăcere să ne implicăm și să planificăm activități pentru comunitate precum strângeri de fonduri pentru Fundația pentru copii Ronald McDonald, McHappy Day, competițiile și activitățile sportive.
 
 


Joburi McDonald's Romania

Sorteaza dupa
Numarul joburilor pe pagina
Oraș:BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara
Postat:2015-06-18
Companie: McDonald's Romania
 
Poţi opta pentru poziţia de Crew  şi beneficiezi de un program de lucru flexibil, training şi oportunitatea de a...