Companii

Profil Companie

Informatii despre Companie

ArcelorMittal Galati
Galati, România


Descrierea Companiei:

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră din lume, prezentă în peste 60 de ţări, în 20 dintre acestea având unităţi proprii de producţie. Ne ghidăm după o filosofie de producere a oţelului într-o manieră sigură şi sustenabilă şi suntem cei mai importanţi furnizori de oţel de calitate pentru toate pieţele-cheie ale industriei siderurgice, incluzând sectorul auto, de construcţii, de electrocasnice, de ambalare cu centre de dezvolare şi cercetare de talie mondială şi reţele de distribuţie foarte bine dezvoltate.
 
Prin valorile sale de bază - sustenabilitate, calitate şi leadership - ArcelorMittal funcţionează într-un mod responsabil, respectând sănătatea, siguranţa şi bunăstarea angajaţilor, contractorilor şi a comunităţilor în care operează.
 
Considerăm că oţelul este un material al vieţii, care stă la baza lumii moderne: de la linii de cale ferată, la automobile, până la maşini de spălat. Ne bazăm pe un proces de cercetare continuă şi producem tehnologii şi soluţii bazate pe oţel, care cresc eficienţa energetică a multora dintre produsele şi componentele pe care le folosim în viaţa de zi de zi.
 
Suntem unul dintre primii cinci producători de minereu de fier şi de cărbune metalurgic, iar operaţiunile noastre miniere reprezintă o parte esenţială a strategiei noastre de dezvoltare. Avem un portofoliu de zăcăminte de minereu de fier şi de cărbune diversificat din punct de vedere geografic şi suntem poziţionaţi strategic pentru a putea aproviziona propriile unităţi de producţie a oţelului, precum şi clienţii externi. Deşi operaţiunile noastre de producţie sunt prioritare, reţelele de furnizare pentru clienţii din afara companiei cresc odată cu noi. 

 În 2012, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 84,2 miliarde USD şi o producţie de oţel de 88,2 milioane de tone, iar producţia de minereu de fier a fost de 55,9 milioane de tone.

ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Bruxelles (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

 Pentru mai multe informaţii despre ArcelorMittal accesaţi: www.arcelormittal.com
 


Joburi ArcelorMittal Galati

Sorteaza dupa
Numarul joburilor pe pagina

Nu există postări care să întrunească criteriile specificate

Nu există postări care să întrunească criteriile specificate