Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

HeidelbergCementSuntem lideri mondiali în domeniul materialelor de construcții, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, agregate și betoane din România și dorim să contribuim la dezvoltarea unei comunități de specialiști în industria noastră. În cei 19 ani de când suntem prezenți în România, ne-am implicat activ în educația tinerilor, printr-o serie de programe de formare. Mulți dintre cei care s-au alăturat programelor noastre de internship şi trainee ne sunt, astăzi, colegi. Iată cum poți să ajungi să faci și tu parte din echipa noastră.

Programul de internship

În fiecare an, organizăm un program de internship în cadrul departamentelor noastre. Dacă ești student în an terminal și/sau masterand, ai avut rezultate academice foarte bune și ești interesat de o carieră în această industrie, internship-ul este cea mai bună ocazie să pui în practică cunoștințele teoretice din școală. Noi îți oferim un stagiu plătit, cu normă întreagă, în perioada iulie-septembrie 2017, timp în care vei fi îndrumat permanent de un specialist.

Pe toată durata programului ai acces la situații reale de business, care îți vor oferi șansa să îți dezvolți capacitatea de organizare, abilitățile de comunicare interpersonală și abilitatea de a lucra în echipă și te vor conecta la domeniul vizat. După finalizarea stagiului de internship, în funcție de performanța dovedită, ai șansa să fii selectat în  programul pentru trainee, cu o durată de 12 luni – o primă etapă în formarea tinerilor talentați care vor fi viitorii noștri specialiști.

Apreciem implicarea în proiecte extra-școlare, dar mai ales entuziasmul, motivația, abilitățile de comunicare și relaționare, simțul practic în abordarea sarcinilor, perseverența, curiozitatea și deschiderea spre a primi feedback.

Programul pentru trainee

Prin acest program, sprijinim tinerii aflați la început de carieră. Programa implică parcurgerea unor module complexe de pregătire teoretică și practică, în diferite departamente operaționale și funcționale din cadrul celor trei linii de business ale companiei noastre (ciment, agregate și betoane). Candidații ideali sunt masteranzi sau proaspăt absolvenţi de studii de master, cu rezultate academice excelente, spirit de inițiativă și motivație.

Cei vei face la noi? Într-o primă etapă, te vei familiariza cu produsele, serviciile și principalele activități din cadrul diviziilor noastre. Ulterior, în etapa de specializare, vei ajunge să cunoști îndeaproape procesul operațional și activitățile de bază în cadrul departamentului unde îți desfășori activitatea. Pe măsură ce aprofundezi cunoștințele teoretice și practice, vei primi sarcini tot mai specifice în cadrul echipei noastre, astfel încât până la finalul celor 12 luni de pregătire vei dobândi o înțelegere aprofundată a proceselor și activităților specifice industriei.Prezentare eveniment Open Doors – Fabrica de ciment Chișcădaga

Te interesează să afli cum se produce cimentul și cum funcționează echipamentele dintr-o fabrică de ciment? Vrei să vezi ce înseamnă să lucrezi în industria cimentului? Atunci te așteptăm la fabrica noastră de la Chișcădaga, lângă Deva, în ultima săptămână a lunii aprilie – data TBD. Vei avea ocazia să parcurgi întreg fluxul de producție și vei afla lucruri interesante despre domeniul în care vrei să îți construiești o carieră, direct de la specialiștii noștri.