Companii

Suport Tehnic Limba Engleza - Partener Bitdefender - Valcea

col-narrow-left   

Oraș:

Ramnicu Valcea

Departament:

Customer support - Client service

Industria:

Servicii BPO

Nivelul de studii:

Liceu, Facultate (in curs), Facultate (absolvent)

Nivel Carieră:

Student/Absolvent, Entry-level primii 3 ani Exp, Mid-level peste 3 ani
col-narrow-right   

Tip Contract:

Full time

Postat:

2018-07-18

Job-uri disponibile:

5
col-wide   
Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele.

Descrierea job-ului/Responsabilități:

Activitatea este in limba engleza si presupune preluarea solicitarilor primite din partea clientilor Bitdefender, prin telefon, e-mail si chat.

Beneficii:
    Program de lucru flexibil part time/full time, organizat in functie si de disponibilitatea ta;Traininguri specializate platite;Pachet salarial motivant compus din: salariu fix + bonusuri lunare de performanta, ce va creste progresiv odata cu experienta acumulata de tine pe proiect;Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei.Oportunitatea de a acumula experienta in domeniul IT - Software.Si pentru ca intelegem importanta imbinarii lucrului cu o atmosfera relaxanta - concursurile, zilele tematice si iesirile intre echipe sunt nelipsite.P.S. Iti poti lua si prietenii cu tine daca doriti sa faceti parte din aceeasi echipa :)

Profilul candidatului:

Daca esti o persoana tehnica, stapanesti foarte bine limba engleza si iti place sa relationezi cu clientii, te asteptam sa faci parte din echipa noastra din Ramnicu Valcea!