Companii

Suport Tehnic Engleza – Bitdefender

col-narrow-left   

Oraș:

BUCURESTI

Departament:

Customer support - Client service, IT Software

Industria:

IT Software

Nivelul de studii:

Liceu

Nivel Carieră:

0-1 an
col-narrow-right   

Tip Contract:

Full time

Postat:

2018-07-30

Job-uri disponibile:

5
col-wide   

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului/Responsabilități:

Ți-ai modat Minecraft-ulpână a început să arate ca Skyrim? Transformă-ți pasiunea într-un job! Aplicăpentru poziția de Suport Tehnic în proiectul Bitdefender și folosește-țiabilitățile pentru a începe o cariera în IT! Trimite-ne CV-ul tău! 

Profilul candidatului:

Nu cerem prea multe pentru ca noi nu cautam oameni cu experienta, ci oferim experienta.

Dar ar fi fain sa ai:
- bune abilitati de comunicare si claritate in exprimare;
- o atitudine pozitiva;
- cunostinte de utilizare PC pentru a te familiariza usor cu aplicatiile noastre;