Companii

Consultant servicii bancare – Partener Bancpost

col-narrow-left   

Oraș:

Ramnicu Valcea

Departament:

Banci, Vanzari

Industria:

Servicii BPO

Nivelul de studii:

Liceu, Facultate (in curs), Facultate (absolvent), Master

Nivel Carieră:

Student/Absolvent, 0-1 an
col-narrow-right   

Tip Contract:

Full time, Part time

Postat:

2018-08-17

Job-uri disponibile:

3

Salariu:

€100.00
col-wide   

Activam de mai bine de 12 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii: in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului/Responsabilități:

Responsabilitati :

    Vei mentine legatura cu clientii unor companii de renume din domeniile banking;Vei promova produsele companiilor respective catre clientii acestora;Vei identifica nevoile si dorintele clientilor si le vei oferi solutiile potrivite.

Beneficii:
    Program de lucru flexibil de 8 h/6h pe zi, 5 zile/saptamana in intervalul orar 10:00-20:00;Pachet salarial compus din salariu fix + bonus in functie de performantele obtinute;Contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata;Training-uri de specializare platite;Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei.

Trimite-mi CV-ul tau si te voi contacta in cel mai scurt timp pentru detalii.

Profilul candidatului:

Aplica acum si vino sa faci parte din echipa noastra de consultanti din Ramnicu Valcea!

Oportunitatea ideala pentru persoane cu sau fara experienta, dinamice, orientate catre rezultat si dornice sa isi dezvolte o cariera de succes in domeniul financiar-bancar.

    esti o persoana deschisa, comunicativa, calma, punctuala;esti o persoana serioasa, tenace si atitudinea pozitiva te insoteste pretutindeni;ai putere de convingere;ai bune abilitati de comunicare si claritate in exprimare;