Companii

Customer Support Ape Rider ( Pegas )

col-narrow-left   

Oraș:

BUCURESTI

Departament:

Customer support - Client service

Industria:

Servicii BPO

Nivelul de studii:

Liceu, Facultate (in curs), Facultate (absolvent), Master, Doctorat, MBA, Alt tip

Nivel Carieră:

Student/Absolvent, 0-1 an
col-narrow-right   

Tip Contract:

Full time

Postat:

2018-09-07

Job-uri disponibile:

4
col-wide   

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului/Responsabilități:

Care va fi rolul tau?

    Vei gestiona apeluri telefonice;Vei nota si actualiza in aplicatia interna informatiile obtinute;Vei raspunde solicitarilor clientilor si le vei oferi suport prin e-mail;
Ce iti oferim?
    Program de lucru flexibil, in ture 8h/zi 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00 / 22:00 - 06:00Abonament medical la Regina Maria, posibilitatea de a comanda carti prin Bookster;Training-uri de start-up si traininguri de dezvoltare profesionalaColegi simpatici, concursuri interne, iesiri in oras si alte activitati de echipa;Posibilitati reale de crestere profesionala in cadrul companiei.

Profilul candidatului:

Daca esti in cautarea unui job stabil care sa iti ofere startul in dezvoltarea profesionala, atunci te asteptam in echipa noastra. Noi nu cautam experienta, ci oferim experienta!

Ce ne dorim de la tine?

    Bune ablilitati de comunicareCunostinte PC pentru a te familiariza usor cu aplicatiile noastreCunostinte de lb. englezaDeschidere si interes in ceea ce priveste dezvoltarea ta.