Companii

Suport Tehnic Limba Engleza – Partener BitDefender

col-narrow-left   

Oraș:

BUCURESTI

Departament:

Customer support - Client service

Industria:

Servicii BPO

Nivelul de studii:

Liceu, Facultate (in curs), Facultate (absolvent), Master, Doctorat, MBA, Alt tip

Nivel Carieră:

Student/Absolvent, 0-1 an
col-narrow-right   

Tip Contract:

Full time

Postat:

2018-09-07

Job-uri disponibile:

4
col-wide   

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului/Responsabilități:

    Program de lucru flexibil part time/full time, organizat in functie si de disponibilitatea ta;Traininguri specializate platite;Salariu fix + tichete de masa + bonusuri lunare de performanta, ce vor creste progresiv odata cu experienta acumulata de tine pe proiect;Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei.Oportunitatea de a acumula experienta in domeniul IT - Software.

Si pentru ca intelegem importanta imbinarii lucrului cu o atmosfera relaxanta - concursurile, zilele tematice si iesirile intre echipe sunt nelipsite.

PS. Iti poti lua si prietenii cu tine daca doriti sa faceti parte din aceeasi echipa :)

Profilul candidatului:

Daca esti o persoana tehnica, stapanesti foarte bine limba engleza si iti place sa relationezi cu clientii, te asteptam sa faci parte din echipa noastra!


Activitatea este in limba engleza si presupune preluarea solicitarilor primite din partea clientilor Bitdefender, prin telefon, e-mail si chat.