Companii

Operator chestionare – partener Raiffeisen

col-narrow-left   

Oraș:

Ramnicu Valcea

Departament:

Relatii Publice

Industria:

Servicii BPO

Nivelul de studii:

Liceu, Facultate (in curs), Facultate (absolvent), Master, Doctorat, MBA, Alt tip

Nivel Carieră:

Student/Absolvent, 0-1 an
col-narrow-right   

Tip Contract:

Full time

Postat:

2018-09-20

Job-uri disponibile:

3
col-wide   

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului/Responsabilități:

Responsabilitati :
 
    Vei realizeza sondaje de satisfactie a clientilor Raiffeisen prin telefon;Vei nota raspunsurile primite la chestionare in aplicatiile specifice;Activitatea se poate modifica pe parcurs in functie de proiectele existente in companie.
 
Beneficii:
 
    Perioada de training platita la inceputul activitatii;Contract pe perioada nedeterminata, program de lucru flexibil;Posibilitati de crestere si promovare in cadrul companiei;Mediu de lucru placut si modern.

Profilul candidatului:

Suntem aproximativ 30 de specialisti in gestionarea relatiilor cu clientii in cautare de inca 10 colegi!
Ce ne-ar placea sa aduci echipei noastre:
 
    Sa fii o persoana deschisa, calma, responsabila si punctuala;Sa ai abilitati de comunicare si claritate in exprimare;Sa stii sa te adaptezi la diverse tipologii de oameni, fie ei clienti sau colegi;Sa-ti placa sa lucrezi atat in echipa, cat si individual.