Companii

Cautam colegi in echipa noastra de survey!

col-narrow-left   

Oraș:

BUCURESTI

Departament:

Customer support - Client service

Industria:

Servicii BPO

Nivelul de studii:

Liceu, Facultate (in curs), Facultate (absolvent), Master, Doctorat, MBA, Alt tip

Nivel Carieră:

Student/Absolvent, 0-1 an, Entry-level primii 3 ani Exp
col-narrow-right   

Tip Contract:

Full time

Postat:

2018-09-25

Job-uri disponibile:

2
col-wide   

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului/Responsabilități:

Activitate:
-contactarea clientilor din baza de date
-obtinerea acordului pentru pastrarea datelor cu caracter personal
Program 8h L-V in intervalul 09:00-20:00
Sector 3, Bucuresti
Asteptam CV-ul tau pe adresa: cariere@valoris.ro

Profilul candidatului:

Candidatul ideal

Ne dorim de la tine:

    Sa ai cunostinte de utilizare PC;Sa iti placa sa lucrezi atat in echipa cat si individual;Sa fii comunicativ si sociabil.