free porn chudai montana was with charlie. my panties will get you cock nice and hard joi.phimtube stud with an enormous cock gets sucked off.

Despre Emia

Emia.com, un hub IT multidisciplinar, dezvolta solutii integrate de ultima ora pentru advertisingul digital, imbinand tehnologii avansate cu resurse si infrastructura globala. Punand accent pe un mix de inovatie si originalitate, compania combina solutii progresive si know-how pentru a raspunde si a se adapta la ultimele tendinte in industrie. Echipa incearca sa fie mereu cu un pas inainte, dezvoltand aplicatii software proprii prin modelarea ideilor noi in aplicatii mai eficiente operational, atat pentru set-up tehnic, cat si pentru exploatarea infrastructurii digitale interne.

Ne place sa credem ca suntem o gasca cool, care lucreaza si se dezvolta impreuna prin toate proiectele pe care le abordeaza. Echipa este incurajata sa creasca prin flexibilitate si incredere acordate in luarea deciziilor zilnice. Ne place spiritul antreprenorial si niciodata nu am fost mari fani ai regulilor stricte, ci preferam sa fim responsabili in propriul stil. Suntem un incubator de idei si intotdeauna testam si dam curs oricarei initative a colegilor nostri. In timp, am constatat ca este o strategie potrivita pentru incurajarea inovatiei si a spiritului de echipa. De aceea, lucram ca intr-un hub, preferand un program eficient si productiv in schimbul celui clasic.

Ne indreptam atentia catre rezultate si pentru asta investim in oameni cu oportunitati si zambete in atmosfera de lucru.

Ce este Emia Open Talks?

Stim ce inseamna sa fii tanar student in fata unei viitoare vieti profesionale pline de intrebari. Astfel, am decis sa venim in sprijinul vostru cu raspunsuri despre ceea ce inseamna lucrul in domeniul IT din Bucuresti, aplicat intr-o industrie care nu este numai despre software development. Pe langa intrebarile si curiozitatile voastre, vor fi abordate si subiecte de discutie cu privire la noile tendinte in digital, domeniile in care se aplica tehnologiile nou aparute, cat si aplicatiile lor specifice.

Ca sa aveti o intelegere cat mai buna despre mediul de lucru din IT si cum se pot dezvolta cunostintele primare in skilluri profesionale, colegii nostri va vor familiariza cu tehnologii si trenduri din IT. Speakerii Emia vor povesti despre experienta lor in diverse medii de lucru, parcursul lor profesional tehnic si non-tehnic, astfel incat sa va puteti face o idee despre cum ar trebui sa va pregatiti pentru provocarile ce urmeaza.

Vom discuta despre cum poti sa aplici si sa dezvolti cunostintele teoretice pe care le acumulezi pe parcursul anilor universitari si cum se ramifica ele in skilluri profesionale in cadrul companiilor IT. Pentru cei cu pasiune, creativi si motivati avem un set-up perfect pentru initierea in dezvoltarea profesionala.

Daca v-am captat atentia si vreti sa luati parte la discutiile cu noi, completati formularul de mai jos!

Agenda

In perioada 15 octombrie – 15 noiembrie Emia va veni catre studentii facultatilor Spiru Haret, Titu Maiorescu, ASE, Romano-Americana, Politehnica si va sustine discutii deschise despre provocarile IT curente.

Roxana Hau

Quality Supervisor

Routing your way towards an IT career

Alexandru Draghici

R&D Specialist

About man-made intelligence and its impact on mankind

Stefan Ion

Managing Partner

What’s in IT for me?

Vlad Harmanescu

Technology Sales Manager

The 0’s and 1’s of IT sales