•  

  IT&Engineering Forum

  25 Noiembrie 2014

  Hotel Capital Plaza

Despre

IT&Engineering Forum

Noteaza-ti in agenda data de 25 Noiembrie si pregateste-te pentru o experienta completa: conferinta cu speakeri de top care te vor pune la curent cu ultimele trenduri pentru anul 2014, workshopuri interactive asistate de specialisti precum si un spatiu de networking special gandit pentru tine si pentru profesionistii cu pasiuni similare.

Conferinte

Vei avea ocazia sa descoperi povestile de succes ale unora dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de IT si Engineering. Afla care sunt noile trenduri in tehnologie pe care se bazeaza in businessul lor si care este impactul lor asupra pietei.

Workshop-uri

Testeaza cele mai noi tehnologii, dezvolta proiecte impreuna cu alti specialisti din domeniu sau analizeaza studii de caz si povesti de succes din domeniul tau.

Spatiu de networking

In pauze vei putea sa interactionezi cu speakerii, cu companiile dar si cu profesionisti care activeaza in domeniu, sa impartasesti experiente, problemele si solutii.

Inscrie-te la cel mai important eveniment al pasionatilor de IT si Engineering

SPEAKERI


 • Lorena Buhnici

  Redactor-sef AutoTest

  Lorena Buhnici, am 32 de ani si sunt din Ploiesti. Am terminat in 2004 Facultatea de Studii Politice și Administrative, respectiv Comunicare Socială și Relații Publice, specializarea Marketing Politic. In 2012 - specializare si perfectionare Comunicare, Relatii Publice Institutul Diplomatic Roman (IDR - Ministerul de Externe). Lucrez la Registrul Auto Roman, revista Auto Test din anul 2000. Sunt Redactor Sef din anul 2005, iar in perioada 2007-2012 am fost si Purtator de cuvant RAR, Sef Birou Presa RAR. In perioada 2008-2012 am fost consilier personal de imagine pentru un secretar de stat, in Ministerul Transporturilor. In prezent Redactor Sef Auto Test.

 • Speaker Every Matrix

  Detalii in curand

 • Diana Georgescu

  Warranty & GoodWill Manager

  Am urmat si absolvit facultatea de medicina “ UMF Carol Davila” urmata de rezidentiat, cursuri de specializare si am profesat cativa ani dar conjunctura, familia, considerente finaciare, etc. m-au determinat sa-mi incerc norocul in alta directie. Am inceput in domeniul automotive ca si operator facturare, am “crescut” apoi treptat pe partea de produs – vanzari cand…. conjunctura iar ( bat-o vina) m-a determinat sa schimb vanzarile cu serviciile postvanzare si apoi tot incet si sigur am ajuns in pozitia actuala :” Warranty & GoodWill Manager” Ca si evolutie personala pot sa ma laud cu o familie frumoasa si doi copii minunati si multe, multe “incercari” trecute cu bine. O sa inchei folosind o expresie mult utilizata in ultimul timp: Asigura-te ca in viata te conduci dupa “filosofia lucrului bine facut” si o sa fii multumit de tine.

 • Speaker Telekom

  Detalii in curand
Program
Vei avea ocazia sa descoperi povestile de succes ale unora dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de IT si Engineering. Afla care sunt noile trenduri in tehnologie pe care se bazeaza in businessul lor si care este impactul lor asupra pietei.

Inregistrarea participantilor

Conferinta IT&Engineering Forum

Temele discutate in cadrul evenimentului sunt “Tehnologia cloud” si “Going green – the future of transportation”.

Companiile prezente: Telekom, Every Matrix, Mercedes-Benz.

Networking si cafea

Workshop Telekom & Every Matrix

Parteneri

Mercury Venus

Locatie

Hotel Capital Plaza

Contact

Inspire Group este o agentie de employer branding, media si publishing, aflata intr-o continua dezvoltare, creativa si inspirationala. Reusim intotdeauna sa descoperim canale noi si solutii creative care ne ajuta sa depasim mediul conventional in ceea ce priveste promovarea, prin intermediul proiectelor pe care le implementam. Pentru parteneriate sau alte informatii te asteptam sa ne contactezi:

Telefon: +40 720 041 302


Pentru o vizualizare corecta a acestui Website, folositi IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome