BuzzJob - L'Oréal TalentCercul de discutii interactive Inspire Group invita Consiliul Viitorilor Tineri Specialisti in Digital, Marketing, Comunicare si Analiza de Business, pe 10 mai, in Bucuresti, la un debate interactiv cu specialistii din cadrul companiei L'Oreal.

Ne propunem sa desfiintam miturile industriilor percepute ca fiind ale femeilor si invitam 15 tineri gentlemen, profesionisti in devenire, sa discute despre solutiile digitale dintr-o industrie si pentru un brand considerat ca apartinand femeilor.

Experimentul urmareste demontarea stereotipurilor de gen, incurajarea creativitatii si valorificarea ideilor indraznete, toate intr-un workshop de management trainee, sustinut de specialistii din divizia de marketing si comunicare din cadrul companiei L'Oreal.

Tema discutiei: Tendinte digitale 3.0 – transformarea feedback-ului de la client in e-solutii

Profil participanti: Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent la Marketing, Comunicare, Relatii Publice, Administrarea afacerilor, Relatii economice internationale atunci tie ti se adreseaza acest eveniment.

Locuri disponibile: 15

Gazda: Inspire Group

Locatie eveniment: Seneca Anticafe, Strada Ion Mincu 1, sector 1, Bucuresti


Ora: 10:30


Despre L'Oréal

L'Oréal Romania este prezenta de peste 21 de ani pe piata locala si beneficiaza de experienta de peste 100 de ani a grupului L'Oréal in industria frumusetii. Cu un portofoliu unic de 19 marci internationale diverse și complementare, L'Oréal Romania este unul dintre liderii pietei la nivel local si angajeaza aproximativ 250 de specialisti. L'Oréal Romania este prezenta in toate canalele de distribuție: lanturi de retail, magazine de proximitate, comert traditional, farmacii si drogherii, saloanele de coafura, travel retail, magazine proprii si comert electronic. Produsele L'Oréal beneficiaza de expertiza  unei echipe dedicate de cercetatori, de 3.885 de persoane, care se află în centrul strategiei L'Oréal de a satisface aspiratiile de frumusete din intreaga lume.Aplica