free porn chudai montana was with charlie. my panties will get you cock nice and hard joi.phimtube stud with an enormous cock gets sucked off.

Cercul de discutii interactive Inspire Group invita viitorii tineri specialisti in Digital,  Marketing, Comunicare si Analiza de Business, pe 5 decembrie, in Bucuresti, la un debate interactiv cu specialistii din cadrul companiei L’Oreal.

Ne propunem sa desfiintam miturile industriilor percepute ca fiind ale femeilor si invitam 20 tineri gentlemen, profesionisti in devenire, sa discute despre solutiile digitale dintr-o industrie si pentru un brand considerat ca apartinand femeilor.

Experimentul urmareste demontarea stereotipurilor de gen, incurajarea creativitatii si valorificarea ideilor indraznete, toate intr-un workshop, sustinut de specialistii din divizia de marketing si comunicare din cadrul companiei L’Oreal.

Tema discutiei:

Tendinte digitale 3.0 – transformarea feedback-ului de la client in e-solutii

Profil participanti:

Student, masterand sau proaspat absolvent la Marketing, Comunicare, Relatii Publice, Administrarea afacerilor, Relatii economice internationale

Locatie:

Gray Matter Hub (Bulevardul Carol I 68)

Ora:

10:30

Locuri disponibile:

20

Gazda:

Inspire Group

Aplica