Companii


Anterior 1  2  3  Următorul


Lumea întreagă la tine acasă

Postat: 2019-04-15
AIESEC Craiova îți poate oferi o amintire de neuitat în această vară prin programul Global Host, înscrierile putând fi făcute pâna pe 1 iunie.

citeste mai multTurn your creativity into reality with Ingenius!

Postat: 2019-04-08
ASER vine în întâmpinarea minților creative cu cel mai complex proiect studențesc de marketing, Ingenius. În perioada 13-19 mai, Ingenius va oferi tinerilor o experiență unforgettable, dar și o colecție de informații, tips and tricks, open days, workshop-uri din domenii precum: PR, Advertising, Social Media, Digital, Client Service, Creație și, bineînțeles, multe alte surprize și provocări pe care studenții le vor descoperi pe parcurs.

citeste mai multToți #DragoniiDeBibliotecă sunt așteptați la a opta ediție Final Frontier – singurul târg de carte SF & Fantasy

Postat: 2019-04-02
Dacă biblioteca ta este plină de povești care se petrec în spațiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute și supereroi, atunci te numeri printre #DragoniiDeBibliotecă și nu poți lipsi la a opta ediție a singurului târg de carte creat exact pentru tine: Final Frontier!

citeste mai multNoutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră

Postat: 2019-03-28
Fă-ți timp să te bucuri de bunătățile pe care ți le oferă orașul! Ai auzit de Fundația Calea Victoriei? Este acel loc din București unde poți să-ți cultivi creativitatea și abilitățile de comunicare. Au în program o mulțime de cursuri: comunicare, fotografie, mitologie, psihologie, bune maniere, scenaristică, stil vestimentar și multe altele. Chiar și un curs despre arta de a alege un vin bun, curs la care poți degusta în tihnă un pahar de vin în casa cochetă și spațioasă din C. A. Rosetti, numărul 47.

citeste mai multASER te aduce mai aproape de lumea digitală și inteligența artificială prin Techstorm

Postat: 2019-03-27
Techstorm este noul eveniment marca ASER ce are ca tematică Artificial Intelligence &  Machine Learning.

citeste mai multLocuri gratuite pentru studenți la cursuri de public speaking, diplomație, filozofie și istoria artei

Postat: 2019-03-15
Avem o veste bună pentru tine! Fundația Calea Victoriei oferă 30 de locuri gratuite, pentru studenți și liceeni, la cursuri și evenimente din luna martie. Dacă ai până în 24 de ani și te interesează unul dintre subiectele vorbire în public, diplomație, stil vestimentar, conversație în limba engleză, filozofie, comunicare și istoria artei, poți participa gratis la cursul tău preferat.

citeste mai multASER dă startul unei noi ediții a proiectului Akademics

Postat: 2019-03-13
Anul acesta, ASER dă startul unei noi ediții a proiectului Akademics care abordează o nevoie actualizată: soft skills. Acesta se va desfășura între 2 și 15 aprilie, în București, iar structura realizată este menită să plaseze studentul în conceptul de fast learning.

citeste mai multHackITall

Postat: 2019-02-28
Primăvara vine cu multe surprize. Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București organizează în weekend-ul 23-24 martie unul dintre evenimentele sale emblematice, HackITall. Voluntarii vă așteaptă în Biblioteca Centrală a Universității “Politehnica” din București pentru a lua parte la un nou challenge!

citeste mai multLet the LAN Party show you what fun means!

Postat: 2019-02-28
LSAC București organizează LAN Party National Edition, una dintre cele mai mari competiţii, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video. A 15-a ediţie a evenimentului cuprinde două etape ce se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii "Politehnica" Bucureşti. Înscrierile se pot realiza până la data de 1 martie. Etapa locală are loc în zilele de 15-16 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași, în data de 30 martie.

citeste mai multInov’up, cea mai nouă provocare ASERistă!

Postat: 2019-02-28
Inov’up este un eveniment nou marca ASER (Asociația Studenților Economiști din România), ce dorește să le aducă studenților în orizontul lor de cunoaștere inovația și intraprenoriatul. Aflat la prima ediție, Inov’up se va desfășura pe data de 7 martie, începând cu ora 15:00, la Institutul Bancar Român.

citeste mai mult


Anterior 1  2  3  Următorul