Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii


Anterior 1  2  3  ...  10  Următorul


Spectacol de teatru ˶Mascarada˝

Postat: 2017-11-16
Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași a organizat evenimentul Spectacol de Teatru ˶Mascarada˝ jucat de actorii Teatrului Republican ˶Luceafărul˝ din Chișinău, în data de 14 noiembrie 2017, ora 19:00, în incinta Casei de Cultură a Studenților Iași. Evenimentul a fost organizat în cadrul Campaniei "Rolul Tinerilor în contextul Centenarului Marii Uniri" în parteneriat cu Consiliul Județean Iași.

citeste mai multConferința team ADventure, ediția a X-a

Postat: 2017-11-13
Prime Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure. Cel de-al doilea eveniment al proiectului, Conferința, va avea loc pe data de 16 noiembrie, ora 10:00, în Sala Dublei Alegeri de la Muzeul Unirii. 

citeste mai multTu ai ADN de inginer?

Postat: 2017-11-13
Odată cu toamna, un nou an universitar bate la ușă. Un nou an vine cu noi materii, noi profesori, dar și cu forțe proaspete.

citeste mai multVino alături de noi în echipa McDonald's!

Postat: 2017-10-17
În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are peste 4.000 de angajaţi şi primește zilnic peste 190.000 clienţi. 

citeste mai multAsociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti a inceput recrutarile acestui an!

Postat: 2017-10-16
3 octombrie 2017
Incepand cu 1 octombrie, AEGEE-Bucuresti – filiala a celei mai mari organizatii studentesti din Europa (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe) – isi deschide portile catre publicul studentesc, si nu numai, dornic sa se implice in voluntariat pentru a se dezvolta, dar si pentru a dedica timpul sau si altora.

citeste mai multITFest a ajuns la cea de-a X-a ediție!

Postat: 2017-10-12
Ești pasionat de programare sau de gaming? Vrei să dobândești mai multe cunoștințe și să intri în contact cu firme de renume din domeniul IT?

citeste mai multMake It Unforgettable!

Postat: 2017-10-12
ASER, Asociația Studenților Economiști din România, dă startul înscrierilor pentru o studenție #Unforgettable. Asociația se adresează studenților din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea București și altele. Campania de recrutare se desfășoară între 29 septembrie și 15 octombrie, perioadă în care promovăm posibilitatea de înscriere în asociație atât în mediul online, cât și în cel offline prin standuri în facultățile mai sus menționate. 

citeste mai multCafeaua de dimineață, după-amiaza în care ți-ai găsit chirie sau serile la bere alături de colegii de facultate. Toate sunt momente în care vrei să oprești timpul.

Postat: 2017-10-12
Tu cărui moment al zilei ai vrea să-i pui stop?

Gandeste-te în tihnă, ca la Cluj. Dacă ești un student dornic de învățare practică, distracție și experiențe faine, înseamnă că acest mesaj a nimerit bine.

De ce? ASER dă startul campaniei de recrutare și îndeamnă tinerii interesați de dezvoltarea lor să aplice până pe 13 octombrie pentru o studenție care să merite.

citeste mai multTreasure Hunt Bucharest 2017

Postat: 2017-09-25
​Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare organizează în data de 14 octombrie 2017 prima ediţie a evenimentului „Treasure Hunt Bucharest”, ce se va desfășura în unele dintre cele mai frecventate zone ale capitalei. 

citeste mai multOrașul Iași – în finala competiției pentru titlul „Capitala Tineretului din România” 2018-2019

Postat: 2017-08-22
Iașul se numără printre finalistele competiției Capitala Tineretului din România, alături de Baia Mare și de Satu Mare. Anunțul oficial legat de cele 3 orașe rămase în concurs a fost publicat pe 21 august 2017. Aplicația completă va fi elaborată de Grupul de Lucru format din organizații non-guvernamentale de tineret până la data de 15 octombrie 2017, urmând ca la mijlocul lunii noiembrie, în cadrul Summit-ului Tinerilor desfășurat la Bacău, să fie anunțat orașul câștigător. Împreună cu Primăria Municipiului Iași, echipa implicată în procesul de construire a aplicației va dezvolta liniile directoare și proiectele cheie incluse în dosarul inițial, astfel încât, până la expirarea termenului limită, orașul Iași să poată avea un program solid de dezvoltare urbană prin intermediul tinerilor. În cazul unui deznodământ favorabil, Grupul de Lucru intenționează să investească premiul de 50.000 de euro, oferit de Banca Comercială Română, în dezvoltarea capacității ONGT-urilor de a atrage surse externe de finanțare a proiectelor incluse în program.

citeste mai mult


Anterior 1  2  3  ...  10  Următorul