Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

Cum arata cariera ta in IT, la Horizon IT?

Postat: 2015-09-14

Conform celui mai recent Studiu al Asociatiei patronale a industriei de software si servicii, valoarea veniturilor generate de piața internă este de aproximativ 931 milioane euro, reprezentând 35% din cifra de afaceri a sectorului.  În 2014, veniturile totale ale companiilor producătoare de software și servicii IT din România s-au ridicat la 2,42 miliarde de euro, cu o creștere de 14% estimată pentru 2015.

Expansiunea continuă a industriei IT pe piața din România generează o creștere majoră și în ceea ce privește nevoia de personal specializat în diverse arii. Astfel, din ce in ce mai multi recruiteri intampina probleme atunci cand au nevoie de specialisti din zona de IT. Fie ca este vorba de companii specializate in acest domeniu, fie ca ne gandim la departamentele de IT din cadrul altor industrii, oamenii de HR se confrunta cu efectele unei piete suprasaturate de job-uri.

In acest context, provocările departamentului de resurse umane țin atât de găsirea oamenilor potriviți, de politica strategica de retenție a personalului, cât și de implementarea unei culturi organizaționale adaptate nevoilor angajaților și specificului companiei.

Horizon IT este angajatorul care deține rețeta succesului în ceea ce privește o politică eficientă de resurse umane, fiind o companie dedicată 100% angajaților săi. Viziunea lor îmbrățișează ideea că cea mai importantă resursă a unei companii este resursa umană. Horizon IT a creat o cultură organizatională care are ca principale valori: dezvoltarea profesională continuă a angajaților săi, munca în echipă și inovația.

Mai mult decat atat, Horizon IT incurajeaza evolutia angajatilor si acorda o atentie deosebita obiectivelor acestora. Oamenii lor sunt printre putinii care au sansa sa exprime ceea ce simt in raport cu pozitia pe care o ocupa. Astfel, daca un coleg isi doreste sa se dezvolte in cadrul unui alt departament pe care il considera mai potrivit pentru traseul lui profesional, acesta se bucura de tot sprijinul echipei.

Pornind de la cultura organizationala pe care se axeaza, Horizon IT a ales sa investeasca si intr-o serie de beneficii care completeaza perfect strategia de focusare pe angajat, respectiv pe echipa. Preocuparea pentru omul din spatele job-ului in IT reiese din efortul pe care ei il depun pentru confortul, satisfactia si siguranta acestora.

Iata doar cateva exemple de beneficii de care poti dispune in calitate de angajat:
- Asigurare medicala privata
- Masaj la birou
- Coaching
- Cross-training sessions
- Team events  (bowling, karting, console games)
- Corporate/company parties
- Bonusuri

Daca vrei sa faci parte dintr-o astfel de echipa, acceseaza oferta lor de joburi in IT si trimite-ne aplicatia ta.


 

Vezi toate noutățile