Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

M.O.F.T. (Muzee. Operă. Film. Teatru)

Postat: 2018-10-15

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare este o organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit ce vine în sprijinul studenților, asigurându-le acestora o educație complementară celei oferite în timpul anilor de studiu și stimulând participarea lor la diferite evenimente organizate în cadrul facultății.

LSAC organizează în perioada 22 - 28 octombrie cea de-a paisprezecea ediție a evenimentului M.O.F.T. (Muzee. Operă. Film. Teatru.). Acesta se desfășoară în cadrul Studențiadei, cel mai mare festival pentru studenți, organizat de către UNSR (Uniunea Națională a Studenților din România).

Pentru a putea acumula cantitatea mare de informații oferită în cadrul facultății, este nevoie și de puțină recreere, iar pentru acest lucru M.O.F.T. vine în ajutorul tuturor studenților prin punerea la dispoziție a unor bilete gratuite la un spectacol de teatru sau opera, pentru intrarea la un muzeu sau pentru a merge cu prietenii la film. Fiecare student are dreptul la un bilet gratuit pentru fiecare categorie. Spectacolele vor fi anunțate la început, iar pe site se va posta un formular ce trebuie completat pentru a rezerva un bilet.

Vezi toate noutățile