Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

Acum e rândul tău să fii voluntar PRIME Iași

Postat: 2015-09-28

Asociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare - PRIME Iași crește de la an la an, iar acum ai oportunitatea de a fi un voluntar cu suflet albastru. Înscrierile pentru ediția a IX – a a proiectului recrutări încep în perioada 7-12 octombrie 2015.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere și să îndeplinești o provocare. Aceasta constă în redactarea unei scrisori către tine din viitor, în format digital, din care să reiasă evoluția ta de la student la voluntar și viitor specialist, determinată de activitatea în cadrul PRIME Iași.
Scrisoarea poate fi realizată prin intermediul cuvintelor sau imaginilor, desenată sau prelucrată în programe de editare precum Photoshop sau Corel Draw, urmând a fi trimisă la adresa de e-mail recrutariprimeiasi@yahoo.com.

Evaluarea provocării se face în baza următoarelor criterii: creativitatea, spiritul analitic, modul de organizare al ideilor, aspectul general, eficiența. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de Facebook PRIME Iași.

Scopul proiectului recrutări este de a mări numărul membrilor asociației, selectând cei mai buni studenți de la specializările Comunicare și Relații Publice, Jurnalism și Marketing. Anul acesta, atenția este îndreptată și către studenții de la Facultatea de Arte Vizuale și Design, Facultatea de Informatică. Mai mult, toți cei care sunt interesați sau pasionați de domeniul Relațiilor Publice pot face parte din familia PRIME Iași.

Dacă îți dorești să faci cunoștință cu noi, te invităm să vii la prezentarea organizației pe data de 8 octombrie, la ora 20.15, în Amfiteatrul II.8, din corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România și membră ANOSR - Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Persoană de contact:
Rășcanu Cătălina
Responsabil promovare recrutări
Telefon: 0758.726.116
E-mail: catalina_rascanu@yahoo.com


Vezi toate noutățile