Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

A doua ediţie a programului de Traineeship pentru studenții din facultăţi cu profil IT oferit de METRO SYSTEMS Romania este deschisă acum pentru aplicații!

Postat: 2015-11-17METRO SYSTEMS Romania, companie IT membră METRO GROUP, care asigură soluții complete de tehnologia informației pentru toate liniile de business ale grupului, cu reprezentanţe în 30 de ţări din Europa şi Asia, organizează în data de 8 decembrie 2015 OPEN DAY@METRO SYSTEMS, eveniment dedicat studenților de la universităţi şi colegii tehnice. Înscrierile în program se fac accesând linkul: http://buzzjob.ro/metro-systems-meet-us. 

Plecând de la sloganul campaniei de comunicare a programului de Tranineeship 2.0 „Start Your Agile Adventure!”, METRO SYSTEMS Romania îşi propune să selecteze cei mai buni studenți cu profil tehnic, care vor avea oportunitatea de a face parte din echipele ‘agile’ din cadrul companiei. 

“În parteneriat cu agenția de employer branding, media şi publishing INSPIRE, vor fi selectați 30 de studenți pentru a parcurge un program de Traineeship, care se va desfăşura în doua etape: în primele șase luni, în funcție de cunoștințele lor tehnice, studenții vor participa la mai multe proiecte şi vor învăţa alături de mai multe echipe. Aceasta este etapa de adaptare. Va urma apoi o alta etapă de dezvoltare, când pe baza unei evaluări, studenții vor fi integrați în departamentele care se potrivesc cel mai bine profilului lor tehnic. Vorbim, deja, despre etapa de specializare. În toată această perioadă, studenții vor lucra într-un mediu internațional, alături de specialiști IT şi vor beneficia de multe oportunităţi de dezvoltare în cadrul METRO SYSTEMS. Pe tot parcursul programului o echipă de mentori de top este gata să ghideze tinerele talente pentru a le asigura calea spre succes.”, declară Sidonia Barna, Senior Manager Resurse Umane, METRO SYSTEMS Romania.

“Am pregătit specializări centrate pe inovație în dezvoltarea de software, folosind tehnologii cum ar fi Java, Oracle și testare QA, precum și în administrarea de aplicații pentru soluții CRM, Business Intelligence, Checkout Systems, administrare de sisteme și Helpdesk. De asemenea, în acest an am deschis o poziție nouă, pentru un rol non-tehnic în departamentul de resurse umane.” a completat Barna.

Programul de Traineeship se derulează pe o perioadă de un an, este plătit şi necesită prezenţă part-time din partea studenților. Programul part-time este flexibil, deoarece ne dorim să oferim celor mai tineri colegi posibilitatea de a îmbina cu succes activitățile academice cu experiența de muncă la METRO SYSTEMS Romania. Mai mult decât atât, după primele 6 luni studenții vor avea posibilitatea de a opta pentru un program full-time flexibil, în functie de disponibilitatea lor. 
Studenții care vor intra în programul de Traineeship vor fi selectați pe baza unui interviu de motivație, în funcție de compatibilitatea cu profilurile căutate, şi a unui test tehnic. Toţi studenții selectați vor fi invitaţi să participe la un eveniment special, Open Day @ METRO SYSTEMS, în data de 8 decembrie 2015, în cadrul căruia vor avea ocazia să afle mai multe informaţii despre companie şi vor participa la un workshop practic din zona lor de interes. Cei mai buni candidați vor semna contracte de muncă cu METRO SYSTEMS Romania începând cu ianuarie 2016.

Despre METRO SYSTEMS Romania

METRO SYSTEMS Romania asigură soluții IT care constau în aplicații de management al mărfurilor şi logisticii, de gestionare a bazelor de date cu clienții, sisteme de operare şi administrare de baze de date,  soluții de raportare şi data warehouse, sisteme de integrare, reţelistică şi helpdesk, administrarea sistemelor de checkout şi soluții de e-commerce.

Compania METRO SYSTEMS Romania este subsidiara companiei METRO SYSTEMS Germania. Din anul 2006, anul înființării METRO SYSTEMS Romania, numărul de angajați a crescut constant până la 800, recent compania anunțând tranziţia către practici şi o cultură organizaţională de tip Agile la nivelul întregii companii.


Pentru mai multe informaţii:
Claudia Munteanu
Marketing & PR 
METRO SYSTEMS Romania
Pipera-Tunari nr. 4C, Voluntari – Ilfov, Romania  
Tel:    021.243.8644
Mobil: 0741.222.150
E-mail: claudia.munteanu@metrosystems.net     
www.metrosystems.net

Vezi toate noutățile