Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

TechServices Academy sau cum să-ți construiești cariera de supererou la Bitdefender

Postat: 2016-03-04

Bitdefender România, armata care creează supereroi în soluții de securitate IT, anunță cel mai viteaz proiect de training, TechServices Academy, destinat studenților interesați de construirea unei cariere în servicii tehnice.

Cursurile sunt susținute de comandanții Bitdefender, experți ai departamentului de Relații cu Clienții din cadrul companiei. Bătălia va avea loc în perioada 21-25 martie 2016, între orele 11:00-15:30, la INCESA Craiova.

Cu ce luptăm? Armele sunt programe de pregătire menite să aducă un plus de cunoștințe tehnice și de aptitudini personale și sociale. Împreună cu toți tinerii ambițioși care acceptă provocarea Bitdefender, experții vor aborda teme precum introducerea în istoria malware-ului, identificarea și eliminarea virușilor, interacțiunea dintre componentele unui PC, sisteme de operare și mecanisme de detectare a defecţiunilor, module aprofundate ulterior în cadrul unei sesiuni practice.

Perioada de înscriere și testare a candidaților este între 21 februarie și 15 martie, iar tichetul de luptă este CV-ul, trimis la adresa craiova-academy@bitdefender.com.

Vezi toate noutățile