Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

Taberele Coolturale BookLand

Postat: 2016-07-19

Vacanta de vara inseamna mult timp liber pentru copii, iar o cale de a le ocupa util si placut acest timp o reprezinta taberele. Ele reprezinta o noua experienta pentru copii si un mod perfect de a le ocupa (eficient) timpul.
 
Taberele Coolturale BookLand le permit copiilor sa isi faca noi prieteni, dar si sa intalneasca personalitati marcante. Copiii traiesc intr-un cerc oarecum inchis: familia, cativa prieteni / colegi si profesori. In tabara, ei isi petrec timpul cu un grup mai mare de covarstnici, isi creeaza noi relatii si noi repere educationalo-motivationale.
 
Iata cateva motive pentru care Taberele Coolturale BookLand sunt mereu o optiune excelenta de imbinare a utilului cu placutul:
  • Activitatea fizica
Astazi din ce in ce mai putini copii fac sport sau inteleg beneficiile activitatii fizice. Majoritatea timpului il petrec stand pe scaun, cu ochii in telefon, calculator, televizor si de multe ori activitatea fizica se rezuma la ora de sport de la scoala. In tabara sportul este una dintre activitatile principale. Copiii isi consuma energia jucandu-se, practicand diverse sporturi de echipa sau plimbandu-se, toate aceste activitati fiind oportunitati de miscare.
  • Cresterea increderii in sine
Fiind un altfel de mediu decat cel cu care s-au obisnuit copiii in vietile lor de zi cu zi, taberele le ofera acestora ocazia de a socializa, de a-si face prieteni noi si de a participa la diverse concursuri si activitati. Toate acestea ofera copiilor posibilitatea de a invata lucruri noi si de a excela in activitatile pe care le practica, avand parte de reusite care le vor spori increderea in ei insisi.
  • Dezvoltarea anumitor abilitati
Prin programe, taberele pun la dispozitia copiilor activitati si cursuri care le sunt utile pentru a-si dezvolta abilitatile sportive, spiritul de aventura sau chiar talentele latente. Varietatea de activitati ii ajuta sa descopere ce le place sa faca si la ce activitati se pricep cel mai bine.
  • Socializarea
Taberele sunt mediul perfect de interactiune, comunicare si socializare. Plecarea in tabara presupune formarea unei comunitati, ai carei membri trebuie sa traiasca in acelasi loc pentru cateva zile, trebuie sa invete sa se respecte reciproc, sa comunice si sa lucreze impreuna. Taberele sustin ideea de munca in echipa si de comunicare, fiind un mediu propice socializarii si dezvoltarii unor noi relatii de prietenie
  • Conectarea cu natura
In tabere copiii au prilejul de a se reconecta cu natura, practicand diverse activitati. Aceasta este o schimbare fata de stilul de viata obisnuit si are un efect benefic in ceea priveste dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor.
 
Orice copil ar trebui sa se bucure de vara, iar o tabara ii ofera o experienţa de neuitat!
 
Despre BookLand
BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand timp de 3 ani peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution si site-ul www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.

Vezi toate noutățile