Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

Viitorul tău începe cu provocările de la GSK

Postat: 2016-10-06

Unele domenii nu oferă o arie foarte extinsă a posibilităților oferite pentru tinerii care au absolvit o facultate în acea industrie. Însă credem că perspectivele pe care le ai nu ar trebui să fie delimitate de posibilitățile limitate de angajare. De aceea, programul “Pornește la drum cu GSK“ este dedicat atât tinerilor absolvenți de la facultățile de Farmacie și Medicină, care nu își doresc neapărat o carieră ca doctori sau farmaciști, cât și absolvenților de master de la alte facultăți.
GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice multinaționale și se află la cea de-a 10-a ediție a programului de traineeship “Pornește la drum cu GSK“, care îi ajută anual pe tinerii talentați să-și șlefuiască potențialul și abilitățile într-o echipă profesionistă, dornică să evolueze constant și să schimbe industria cu inovații. Înscrierile în cadrul acestui program se pot face până pe data de 19 octombrie, fiind urmate de un proces format din mai multe etape, pentru alegerea celor mai buni candidați.
 
Ce programe de traineeship pune la dispoziție GSK?
Aplicanții pot alege programul de traineeship într-una dintre cele 2 divizii ale GSK România – GSK Pharma și GSK Consumer Healthcare – în funcție de departamentul preferat. În ceea ce privește traineeship-ul GSK PHARMA, durata acestuia este de 6 luni și se desfășoară în departamentele: commercial-sales, medical, communication și finance. Traineeship-ul GSK CONSUMER HEALTHCARE se întinde pe o durată de 12 luni, în departamentele: commercial-sales, marketing, regulatory affairs, finance, supply chain.
Cu toate că multe dintre programele de traineeship existente în acest domeniu nu oferă remunerații, ambele programe GSK sunt plătite, iar aplicații trebuie să:
  • Fie absolvenți ai facultății de Farmacie / Medicină promoția 2015 sau 2016 sau absolvenți ai unui program de master de la celelalte facultăți;
  • Vorbească limba engleză fluent;
  • Aibă permis de conducere cat. B;
  • Fie disponibili pentru relocare în țară, după terminarea perioadei de traineeship.
Programul de traineeship va începe pe 16 ianuarie 2017, iar la sfârșitul acestuia tinerii care au participat la el își pot continua cariera în cadrul GSK sau vor putea accesa proiectul global Future Leaders Program. Înscrie-te și tu aici.

Vezi toate noutățile