Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

Înscrie-te la seminariile gratuite de la ACCA

Postat: 2017-03-23

Sfatul specialiștilor din domeniul financiar-contabil este întotdeauna binevenit, mai ales dacă fluxul de informații cu care intri în contact în fiecare zi este unul foarte mare și nu ai timp întotdeauna să îți dai seama ce informații importante ți-au scăpat, putându-ți influența considerabil munca, respectiv cunoștințele. Iar greșelile profesionale și informațiile omise la diferite momente din viața ta sunt niște situații care ar putea fi evitate cu ușurință. De aceea, ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, Colman Tax, firmă specializată în consultanță în domeniul fiscalității, și BPP Professional Education, companie acreditată la cel mai înalt nivel să ofere cursuri ACCA, îți vin în ajutor.

Sfârșitul lunii martie vine cu 3 cadouri de la ACCA - 3 seminarii gratuite perfecte pentru studenți, tineri profesioniști și profesioniști contabili. Este vorba despre:

1. Seminar online fiscalitate (pentru profesioniști contabili)
Seminarul acesta, cu durata de o oră, este oferit de către ACCA și Colman Tax și presupune o prezentare raportată la realitățile legislației românești.
Te poți înscrie aici: https://goo.gl/ijIr0d

2. Seminar online carieră (pentru studenți și tineri profesioniști)
Acest seminar durează doar o jumătate de oră și este susținut de unul dintre membrii ACCA, Florina Voevod, CFO pentru Grey Worldwide Romania și Geometry Global. Cu alte cuvinte, vei putea afla din experiența speakerului câteva sugestii practice despre cum îți poți gestiona aspirațiile în carieră și cum le poți împlini. Nu rata o rețetă de carieră de succes prezentată într-un seminar gratuit!
Te poți înscrie aici: https://goo.gl/l02ynm

3. Seminar online OMF - IFRS (pentru profesioniști contabili)
Seminarul acesta durează o oră și este unul practic, fiind ancorat în realitățile legislației românești. În plus, îți vei putea face o vedere de ansamblu asupra principalelor diferențe dintre IFRS și OMF, în ceea ce privește:
- prezentarea situațiilor financiare;
- imobilizările corporale și necorporale;
- stocurile care reprezintă componente principale ale bilanțului pentru un număr mare de companii.
De asemenea, în cadrul seminarului vor fi punctate aspectele esențiale legate de introducerea a două noi standarde de raportare financiară pentru companiile care aplică Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS).
Te poți înscrie aici: https://goo.gl/FQ0gVd

Cum poți beneficia de seminariile gratuite susținute de ACCA?

1. Nu uita să te înscrii la seminarul potrivit nevoilor tale;
2. Eliberează-ți din program jumătate de oră, o oră sau mai mult, dacă dorești să te înscrii la toate trei pe 28 martie;
3. Adu un laptop sau mobil conectat la internet;
4. Pregătește-te să afli toate noutățile din domeniul care te pasionează.

Vezi toate noutățile