Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta

O nouă etapă a poveștii EBEC R&RM se scrie la Chișinău

Postat: 2017-04-04

În perioada 6-10 aprilie 2017, BEST organizează cea de a VI-a ediţie a competiţiei inginereşti EBEC România și Republica Moldova . În cadrul acestei competiţii, 10 echipe vor avea şansa de a concura pentru a reprezenta România şi Republica Moldova la etapa finală din Brno, Cehia.
European BEST Engineering Competition este un eveniment care se adresează studenţilor interesaţi să dea viaţă unor idei igenioase, atât din domeniul tehnic cât şi din cel al marketingului sau al managementului.
Competiţia are 2 secţiuni: Team Design şi Case Study. Pentru Team Design, studenţii participanţi se întrec în găsirea celor mai ingenioase soluţii pentru a realiza un prototip din materiale neconvenţionale care să îndeplinescă anumite condiţii de rezistenţă, stabilitate şi mobilitate. La proba Case Study, echipele concurează în găsirea soluţiilor unei probleme reale sau ipotetice, exersându-şi  spiritul analitic, gândirea strategică, abilităţile de prezentare, strategiile de marketing şi lucrul în echipă. 

În premieră, anul acesta, competiția va avea o secțiune specială de prezentare de proiecte, dedicată studenților din Chișinău, Show & Tell care este adresată studenţilor care doresc să îşi testeze cunoştinţele acumulate prin realizarea unui proiect. Aceasta va avea loc pe data de 7 aprilie în cadrul Centrului de excelență Tekwill. La această ediție vor fi prezentate 7 proiecte din diverse domenii precum: IT, Mecanică, Electronică, Microelectronică, etc.
Competiţia are o structura piramidală, începând cu 84 de faze locale, continuând cu 15 faze regionale şi se încheindu-se cu o etapă finală. La eveniment vor lua parte angajatori de top precum: Renault Dacia, Humanitas, SMUFF, Publica și Cornelius.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare încă din 1989, de când a fost fondată. Prezentă în 96 de universități tehnice din 33 de țări europene, organizaţia îți propune să vină în sprijinul studenţilor din întreaga Europă prin proiectele pe care le realizează. 

Pentru  şi mai multe informații în ceea ce privește competiţia EBEC Romania and Republic of Moldova găsiţi accesând site-ul: http://ebec.ro/

Contact: Teodora Farcaş - Public Relations Responsible  ( +40 743 494 060 , teodora.farcas@bestis.ro)

Vezi toate noutățile