Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

“ Ai incredere in tine si transmite-le celorlalti propriul tau mesaj”

Postat: 2017-04-19

Pe durata celor 4 zile de Conferinte BookLand Evolution, tinerii din Targu Mures au primit recomandari in ceea ce priveste dezvoltarea personala si profesionala de la profesionisti in arta negocierii, relatii publice, literatura, educatie, actorie, psihoterapie, sport, cercetare, jurnalism, business. Sute de liceeni si studenti s-au bucurat de interactiunea directa cu speakerii si au profitat de oportunitate pentru a afla cum au reusit in cariera. 

De luni pana vineri (10-14 aprilie 2017) au urcat pe scena salii Mici din cadrul Palatului Culturii, profesionisti care i-au incurajat si motivat prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, construindu-si cariera pe educatie si cultura generala.

Liviu Pancu – Actor, regizor, Adriana Constantin – Director Agentie de Turism, Claudia Toganel – Consilier, Psiholog clinician,Vizi Imre – cantaret compozitor, producator, Titus Ilovan – Redactor-sef, realizator emisiuni, Cristian Constantin – Manager general Club Sportiv Juventus, Hamar Alpár Benjámin – Presedinte Asociatia “21 Decembrie Targu Mures”, Dan Farcas -  Doctor cardiolog, Cristina Pascu – Presedinte Asociatia Cretive Hands, Hermina Man – Country Manager, Starbiter PR Manager, Laura Borotea – Artist, curator,  au fost prezenti la conferintele BookLand Evolution din Targu Mures si le-au destainuit liceenilor si studentilor care ar fi cei mai importanti pasi de urmat pe plan profesional.

Vizi Imre, cantaret, compozitor, producator - “La 9 ani, de ziua mea, am primit o chitara de la unchiul meu si am fost foarte entuziasmat... pentru cateva luni, apoi am pus-o pe raft si am lasat-o acolo pana cand am implinit 14 ani. Dupa acel punct a inceput nebunia, am invatat sa cant la chitara in 3 luni, apoi am inceput sa joc bas si am devenit fascinat de tot ce inseamna muzica. Am inceput sa joc in formatii ca un basist, dar am cantat doar ca vocalist de fundal. Intre timp am absolvit liceul si am fost profesor timp de un an inainte sa fiu admis la facultatea de actorie. Dupa atingerea locului doi la Vocea Romaniei, am capatat mai multa incredere in mine, acum imi scriu cantecele si am propriul meu mesaj pe care vreau il transmit oamenilor prin muzica mea”.

Hermina Man, Country Manager, Starbiter PR Manager, Best Jobs Immediate Past President, JCI Targu Mures - “Dorinta de a-I ajuta pe oamenii din jur se regaseste in activitatea mea de zi cu zi, fie ca este vorba de a veni in sprijinul lor in a-i ajuta sa gaseasca jobul potrivit, fie ca implica implementarea unor proiecte care sa le faciliteze acest proces sau organizarea de diferite evenimente care sa contribuie la dezvoltarea lor personala si profesionala. Intrucat sta in puterea fiecaruia dintre noi sa contribuim la dezvoltarea comunitatii locale, am ales ca si timpul liber, prin diverse actiuni si proiecte de voluntariat, sa-mi aduca aportul in proiecte de impact care produc o schimbare si care ii ajuta pe oameni sa se dezvolte”.

Conferintele BookLand Evolution nu se opresc aici, ci isi continua drumul in tara, poposind in Cluj Napoca, in intervalul 2-4 mai, la Casa de Cultura a Studentilor, Sala Europa. Urmeaza, apoi, orase precum, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad si multe altele, BookLand vizitand anual 23 orase. Bineinteles, si la aceasta a 4a editie intrarea este LIBERA!
Mai multe detalii despre Conferintele BookLand puteti gasi pe site, pe pagina Facebook sau YouTube.

Parteneri:  Pladis, NESCAFE 3in1, Siveco, Deutsche Leasing, Asevi, Genco’93, Atec, Tractor Proiect Comert, Nikon, Pegas, Cumpana, Magic Fm, Kiss Fm, Kiss TV, Bravo, Super Bravo Girl, Sfatul Paritilor, UrbanKid, Iqool, Edu News, BookBlog, Ziare.com, Inspire,  Buzz!Camp, Centrul de parenting, Orasul Meu, Sanatatea.ro, Didactic.ro, Suntparinte.ro, Acasa.ro, Bookaholic, TatiCool, Crestem Oameni, Micile Vedete, Televiziunea Targu Mures. 

Despre BookLand
BookLand a luat nastere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferinte BookLand Evolution si platforma www.inPractica.ro completeaza abordarea social-educationala asumata.

Vezi toate noutățile