Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta

Centrul de Inginerie Bosch vine la Facultatea ta!

Postat: 2017-05-04

În perioada 8-11 mai, Centrul de Inginerie Bosch organizează un scurt roadshow (București-Iași-Timișoara) destinat studenților interesați să afle mai mult despre proiectele software si harware ale centrului. Participând la prezentarea pe care reprezentanții companiei au pregătit-o pentru cei dornici de a-și urma pasiunea pentru inginerie și visul profesional, studenții pot acumula noi cunoștințe și nu în ultimul rând, li se vor prezenta oportunități de angajare.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 4.000 de angajaţi în patru entităţi din ţară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare (Centrul de Inginerie) şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, este, de asemenea, localizată
în capitala ţării.

Centrul de Inginerie din Cluj acordă o importanţă deosebită inovării continue şi lucrează la proiecte de tehnologie de ultimă oră. Având o colaborare strânsă cu alte centre de cercetare şi dezvoltare din reţeau globală Bosch, dar şi cu fabrica locală din Jucu, tânăra echipă din Cluj dezvoltă produse cu competenţe înalte în software, hardware, ingineria fiabilităţii şi mecanică.
Tehnologia pentru conducerea autonomă, Internetul lucrurilor, industria conectată (numită şi Industria 4.0) şi vehiculele electrice sunt doar câteva exemple din portofoliul de inginerie Bosch din Cluj-Napoca.

Dacă îți dorești să afli direct de la specialiștii din domeniu ceea ce presupune cariera de inginer, participă la prezentarea susținută de compania Bosch în orașul tău. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere în prealabil pe site

București, 8 mai:

Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București
►Ora: 10:00- 12:00
►Adresa: Str. Academiei nr.14, sector 1

Facultatea de Transporturi, Universitatea Politehnică
►Ora: 12:30- 14:30
►Adresa: Splaiul Independentei nr. 313
►Sala: 3.1 - etaj 3, Biblioteca UPB

Facultatea de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice, Universitatea Politehnică
►Ora: 16:00- 18:00
►Adresa: Splaiul Independentei nr. 313
►Sala: CD 016


Iași, 9 mai:

Facultatea de Știința și Ingineria Materialelor, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi
►Ora: 11:00- 13:00
►Adresa: Str. Prof.dr.doc. Dimitrie Mangeron 67
►Sala: Amfiteatrul T2


Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi
►Ora: 14:00- 16:00
►Adresa: Str. Prof.dr.doc. Dimitrie Mangeron 21-23
►Sala: Sala de conferinte Dragomir Hurmuzescu

Timișoara, 11 mai:

Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea de Vest
►Ora: 11:00- 13:00
►Adresa: Bulevardul Vasile Pârvan nr. 4
►Sala: Amfiteatrul Ioan Mihai


Universitatea Politehnică
►Ora: 14:00- 16:00
►Adresa: Bulevardul Vasile Pârvan nr. 2
►Sala: A 223


*** 
Despre Bosch
Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 4.000 de angajaţi în patru entităţi din ţară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare (Centrul de Inginerie) şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj.
De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, este, de asemenea, localizată în capitala ţării.
*** 
Despre Inspire Group 
Inspire Group are o experiență de 8 ani pe piața din România și organizează evenimente de recrutare și employer branding în 10 orașe din țară. Aria vastă a proiectelor și numeroșii clienți din diferite industrii, printre care se numără câteva sute de corporații și branduri internaționale, au transformat Inspire Group într-unul din cei mai importanți jucători din România, în ceea ce privește proiectele de employer positioning și experiența de brand.

Vezi toate noutățile