Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta

ITFest a ajuns la cea de-a X-a ediție!

Postat: 2017-10-12

Ești pasionat de programare sau de gaming? Vrei să dobândești mai multe cunoștințe și să intri în contact cu firme de renume din domeniul IT?
 
Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică revine și anul acesta cu cea de-a X-a ediție ITFest. SiSC (www.sisc.ro) este cea mai veche organizație din ASE, având peste 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. ITFest, un proiect cu tradiție, cunoscut deja printre pasionații de programare și gaming, adună an de an participanți atât din rândul elevilor, cât și din cel al studenților. Evenimentul va avea loc în perioada 4 – 18 noiembrie 2017, în București.
 
ITFest este destinat tuturor tinerilor care doresc să afle ultimele noutăți din domeniul IT, oferindu-le posibilitatea de a se afirma în fața angajatorilor, prin prisma evenimentelor organizate.
 
Astfel, dacă ai cunoștințe de C/C++, pe 4 noiembrie ai ocazia să iei parte la Concursul de Algoritmică. Concurenții vor participa în echipe de câte 3 persoane și vor avea de rezolvat probleme de diferite niveluri de dificultate. În funcție de soluția propusă și de încadrarea în timp, echipele vor fi premiate de către parteneri.
 
Luni, 6 noiembrie, va avea loc Conferința de deschidere ITFest. Participând, vei avea oportunitatea să iei contact cu firme mari din domeniul IT. Pe parcursul săptămânii      6 – 10 noiembrie vor fi organizate workshopuri tehnice susținute de reprezentanții unor companii de renume, în cadrul cărora vor fi prezentate ultimele noutăți din domeniul IT.
 
Una dintre cele mai mari provocări ITFest o constituie, cu siguranță, Hackathon-ul. Acest maraton al programării va avea loc pe data de 11 noiembrie și va dura 12 ore, timp în care echipele vor avea de dezvoltat soluții economice pentru problemele propuse de către parteneri. Cele trei categorii abordate de Hackathon sunt Web, Mobile și Desktop. Cele mai bune soluții prezentate vor fi premiate. 
 
Dacă jocurile pe calculator sunt punctul tău forte, ai ocazia să îți dovedești abilitățile de gamer în cadrul evenimentului LAN Party, desfășurat pe data de 18 noiembrie. Vor fi organizate competiții de League of Legends (LoL), Hearthstone și FIFA. Cei mai buni jucători vor fi răsplătiți cu premii pe măsură.
 
Înscrierile se fac pe site-ul http://itfest.sisc.ro/ astfel:
 
● 16 - 29 octombrie perioada de înscrieri pentru Concursul de Algoritmică
● 25 octombrie - 9 noiembrie  perioada de înscrieri pentru Workshopuri
● 23 octombrie - 11 noiembrie perioada de înscrieri pentru Hackathon
● 23 octombrie - 11 noiembrie perioada de înscrieri pentru LAN Party
 
Mai multe informații despre proiect se găsesc pe site-ul http://itfest.sisc.ro/ sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/it.fest.sisc/, unde echipa de organizare îți stă la dispoziție pentru întrebări și detalii suplimentare.
 
‚,Lasă-te descoperIT” și ia parte la cea de-a X-a editie ITFest!
 
 

Vezi toate noutățile