Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta

Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti a inceput recrutarile acestui an!

Postat: 2017-10-16

3 octombrie 2017
Incepand cu 1 octombrie, AEGEE-Bucuresti – filiala a celei mai mari organizatii studentesti din Europa (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe) – isi deschide portile catre publicul studentesc, si nu numai, dornic sa se implice in voluntariat pentru a se dezvolta, dar si pentru a dedica timpul sau si altora.

AEGEE-Bucuresti cauta tineri studenti, boboci, absolventi ori angajati, sa devina parte din reteaua de membri existenta in peste 170 de orase in aproximativ 40 de tari din Europa si din imprejurimi. 

Profilul ideal de candidat este al tanarului dornic sa-si dezvolte ori sa-si slefuiasca aptitudinile in plan personal si profesional, curios si netemator in a pune intrebari si pregatit sa invete si sa exploreze. In urma voluntariatului in AEGEE, se asteapta o imbunatatire a abilitatilor de leadership, simtul raspunderii, spiritul de echipa, responsabilitatea, organizarea timpului in mod eficient, educatia financiara, organizarea de eveniment, capacitatea critica si de analiza, educatia civica participativa. 

Pentru a deveni membru, este necesara completarea formularului online, in urma careia va fi setata  o data favorabila a discutiei in cadrul unui interviu. Perioada de aplicatii este deschisa pana in data de 16 octombrie, urmata de perioada de interviuri si, ulterior, de perioada de inductie in organizatie, in urma indeplinirii cu succes a pasilor mentionati. 
De asemenea, pentru a putea cunoaste organizatia mai bine, AEGEE-Bucuresti invita toti curiosii in propriul sediu de  pe strada Frumoasa, nr. 31, la Noaptea Organizatiilor Studentesti – Editia a III-a, ce va avea loc in data de 5 octombrie, incepand cu orele  20:00. 

Urmareste-i pe pagina de Facebook pentru mai multe informatii si nu ezita sa ii contactezi pentru intrebari!


Parteneri media: Asociatia EcoAssist, Asociatia Macondo, Bucharest Summer University, Buzz Camp, Caroline Andreea Zgorțea, Catalyst, Concord Communication SRL, Educativa, Hipo.ro, Inspire, QS University Rankings, Scoala ADC Ro, Scoala de Valori, Scoala Informala de IT, StudLand, Teach for Romania, Universitatea Alternativa, LSRS, Teatrul Evreiesc, Academia Ratio, Agentia de Marketing SocialEyes, ANR JOBS, Asociatia Initiativa pentru Fericire, BAB.LA(loving languages), Colors in Projects, Community Links, CuSens, Cutia cu Poze (Cabina foto), Droidcon, ESN, Euro Qvorum, Eurosender, Festivalul Creative Fest #1, Fundatia Caesar, Gen90, Great Business Challenge, GSK, HR Club, Incubator107, Institutul Qvorum, IQads  IQOOL, Job4hotels, Junior Achievement Romania, Libraria Diverta, Metropotam, Multimedia Creation, ONG Fest, Online Student, Pipa Pacii, Redactia 4fun.ro, Romania Pozitiva, Scoala Vietii, Street Delivery, Student din provincie, Studentie.ro, The Good Company, TV City Bucuresti, Volunteers Fest, Work Stickers, Young Professionals, Social Gym, Lugera Romania, Bursele Telekom, Bucurestiul Tinerilor, Happy Cinema.

Contact media si comunicare: Cristina-Maria Apostu, (+40-737-402740), cristinamaria.apostu@gmail.com

Vezi toate noutățile