Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

Spectacol de teatru ˶Mascarada˝

Postat: 2017-11-16

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași a organizat evenimentul Spectacol de Teatru ˶Mascarada˝ jucat de actorii Teatrului Republican ˶Luceafărul˝ din Chișinău, în data de 14 noiembrie 2017, ora 19:00, în incinta Casei de Cultură a Studenților Iași. Evenimentul a fost organizat în cadrul Campaniei "Rolul Tinerilor în contextul Centenarului Marii Uniri" în parteneriat cu Consiliul Județean Iași.

Proiectul este la I-a ediție și se află sub egida Festivalului Cultural Basarabia, organizat de ATRAG anual în perioada 15 noimebrie – 1 decembrie și 27 martie – 9 aprilie și presupune derularea mai multor evenimente culturale dedicate românilor de pe ambele maluri ale Prutului în contextul Centenarului Marei Uniri.
La eveniment au participat peste 470 de persoane, chiar dacă capacitatea sălii ”Gaudeamus” din incinta Casei de Cultură a Studenților este de 450 de locuri, sala fiind arhiplină. 
Spectacolul a durat o oră și patruzeci de minute. Evenimentul a început cu discursul de deschidere a coordonatorului proiectului Spectacol de Teatru ”Mascarada”, Pavel Tatiana, după care directorul Casei de Cultură a Studenților, Bogdan-Teodor Crucianu a venit cu un cuvânt de salut și a menționat importanța evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri și relevanța evenimentului Spectacol de Teatru ”Mascarada”.

”Evenimentul a creat o oportunitate inedită pentru comunitatea ieșeană de a înțelege importanța Centenarului Marii Uniri și ceea ce urmează să se întâmple începând cu 27 martie 2018. Evenimentele organizate de ATRAG Iași vin să sensibilizeze publicul și să unească la nivel simbolic tinerii de pe ambele maluri ale Prutului, prin proiecte comune, participarea la evenimente dedicate Basarabiei și României Mari. Anul Centenarului va fi cel mai important an din istoria românilor și, din acest motiv, ATRAG Iași va depune efortul necesar pentru a oferi comunității ieșene proiecte deosebite și evenimente excepționale” Pavel Tatiana, coordonator eveniment ”Spectacol de Teatru - Mascarada”.
Pagina de facebook a asociației: https://www.facebook.com/atrag.iasi/
Linkul către evenimentul creat pe facebook: https://www.facebook.com/events/129447207759301/ 
***

Pentru mai multe detalii:

Mufara Cristin                                                                      Pavel Tatiana
Președint ATRAG                                                                Coordonator eveniment
cristianmurafa17@gmail.com                                              tatiana.pavel23@gmail.com 
+40757640003                                                                     +40740297698


***
Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG) Iași, fondată în 2005, este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică, care are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale a tinerilor români din afara granițelor României pe lângă autoritățile și administrația învățământului, administrația de stat, precum și față de alte organizații naționale și internaționale din România. 

Anual desfășurăm o serie de proiecte menite să contribuie la formarea tinerilor români din afara granițelor pentru a deveni viitori lideri, personalități complexe, cetățeni fideli sistemului de valori naționale și culturale românești, oameni de succes în domeniile lor de activitate. Prin intermediul proiectelor, pe care le demarăm anual, promovăm valorilor culturale și artistice ale etniei românești din afara granițelor și spiritul civic în rândul tinerilor din afara granițelor.

La nivel național ATRAG Iași este membru al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești (ANOSR) din România și membru fondator al Federației Asociațiilor Basarabene (FAB) România. În prezent ATRAG deține funcția de Vice-Președinte FAB România, scopul căreia constă în a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi elevilor de etnie română din Republica Moldova aflaţi la studii în România cu stimularea participarii acestora la actul educaţional şi la viaţă socială, economică şi culturală.

Vezi toate noutățile