Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

ASER dă startul campaniei 10 pentru sesiune!

Postat: 2018-01-25

Prin concursuri cu premii, stickere cu mesaje reprezentative și alte surprize, membrii ASER vor să-ți transforme sesiunea într-o experiență mai placută. În perioada 22 ianuarie - 9 februarie multe oportunități te așteaptă pe pagina lor de Facebook, așa că fii la curent cu postările lor.

Pentru că anul acesta, ASER împlinește 20 de ani de când oferă studențiilor experiențe de dezvoltare personală și profesională, a pregatit pentru tine o Ediție Gold a campaniei 10 pentru Sesiune.  Așadar, ASERiștii, au aruncat o privire în trecutul celorlalte campanii și au făcut un top 5 al celor mai atractive sloganuri despre sesiune. Acestea vor fi imprimate pe stickerele de culoare aurie (Gold), element diferențiator față de stickerele cu mesaje noi.

De altfel, asociația o să organizeze și un Sticker Hunt, motiv pentru care, te provoacă să găsești stikerele specifice campaniei, lipite în locuri strategice. Tot ce trebuie să faci este să le fotografiezi și să le postezi pe pagina lor de Facebook. 

În parteneriat cu companiile: EY, Genpact, KPMG și Unilever, ASER a făcut posibilă realizarea unor concursuri, iar câștigătorii se vor bucura de premii atractive. Spoiler Alert: printre premii se numară un CityBreak într-o capitală Europeana și bilete la Untold. Așadar, în cadrul campaniei se premiază studenții dornici de distracție la sfârșitul sesiunii. 

Urmează o perioadă aglomerată, în care șirul cafelelor își pierde numărul, iar nopțile nedormite tind spre +∞ . Tinerii din ASER și-au setat deja un mindset potrivit și vin în căminele studențești cu stickere și bartere să-ti ofere un plus de energie și motivare. 

Toată campania poate fi urmarită pe pagina oficială de Facebook și Instagram a asociației. Aici, găsești detaliile referitoare la regulamentele și deadline-urile concursurilor. Așa că, nu uita să fii la zi cu tot ce se întamplă. 

ASER este un ONG studențesc, ce oferă studenților experiențe de învățare prin proiecte, evenimente și campanii. Sunt tineri axați pe autodepășire, iar prin pasiunea și entuziasmul cu care acționează, au reușit și reușesc să aducă impact în mediul economic studențesc.

Vezi toate noutățile