Companii

Sondaj

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta

Procesul de recrutare în industria creativă

Postat: 2015-05-27

Industriile creative reprezintă o ramură veche a economiei, dar recent instituționalizată și recunoscută în mod oficial de specialiști. Denumirea este simptomatică pentru identificarea particularităților: exploatarea în mod creativ a cunoștințelor și a informațiilor.

Odată cu expansiunea sectorului creativ, s-a dezvoltat și piața locurilor de muncă: de la comunicare, marketing și artiști vizuali până la designeri, web designeri și artiști vizuali. Printre competențele cerute de angajatori se numără competențe digitale, editarea de imagini și creativitatea care să susțină toate procesele tehnice.

Horizon IT este una dintre companiile care investesc în resurse umane cu profil creativ. Compania îmbină expertiza tehnică cu cele mai noi tehnologii și sisteme pentru a oferi servicii de E-commerce, Payment Processing Platform, Risk Management Software, marketing afiliat și platforme social media.

Inovația este cuvântul de ordine pentru echipa Horizon IT, iar soluțiile oferite se bazează pe simplitate, transparență și îmbunătățire continuă. Specificul culturii organizaționale este modelul de învățare comună, competențele sunt transferabile, iar dezvoltarea profesională este rezultatul colaborării.

Rezultatele echipei stau la baza dezvoltării tehnologice, iar soluțiile personalizate pentru fiecare client sunt elementele care aduc valoare și diferențiază prezența companiei pe piață. Îndrăzneala specialiștilor, motivația lor de a face lucruri excelente și de calitate fac parte din cultura organizației. Fa cunostinta cu ei accesand: www.horizon-it.ca/

Iar dacă vrei să faci parte din echipa lor, poți aplica pentru postul de Web Designer. Mai jos sunt cateva din criteriile pe care ar trebui sa le îndeplineasca candidatul ideal.

- 2 ani de experiență în domeniu
- Viziune creativă contemporană
- Photoshop (avansat), Illustrator (mediu), Html și CSS
- Cunoștințe de Flash/Action constituie un avantaj
- Abilitatea de a transpune obiectivele de business în soluții eficiente de design
- Identificarea cerințelor conflictuale și propunerea de soluții constructive, în interesul clientului
- Nivel bun de engleză (oral, scris)
- Puternice abilități organizaționale
- Multitasking și rezistență la stress

Oferta vine cu beneficii materiale și oportunități de dezvoltare profesională de nerefuzat. Pentru mai multe detalii, dar și pentru aplicații, consultați site-ul http://buzzjob.ro/display-job/1313/Web-Designer.html?searchId=1432818341.41&page=1.

 


Vezi toate noutățile