Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

300 de locuri de munca la Ubisoft România

Postat: 2015-06-15

Compania este în cautare de profesioniști creativi, pasionați de industria jocurilor video și IT, cu abilități de lucru în C/C++, PHP, .NET, SQL server. Programator, game designer sau level designer sunt printre pozitiile vizate de cei din Producție. Departamentul IT caută specialiști pentru poziții ca PHP Developer, Solutions Arhitect, .net Architect, Linux System Administrator sau BI Developer.

În plus, in aceasta perioada,  Ubisoft introduce noi beneficii pentru angajați.  Între avantajele pe care le ofera, se regasesc pensia privată și inițiativele educaționale adresate studenților și tinerilor profesioniști, respectiv noi programe care să-i pregatească pentru o viitoare carieră în industria jocurilor video.

Ubisoft Entertainment este un dezvoltator francez de jocuri video pentru PC și console. Astăzi compania este considerată unul dintre cei mai importanți piloni din industria de gaming de la noi din țară. Acesta este prezent pe piata din România de 23 de ani, la București fiind primul studio de producție din afara Franței.

Toate oportunitățile de carieră Ubisoft le găsești la doar un click distanță pe http://buzzjob.ro/company/1339/Ubisoft-SRL/


Vezi toate noutățile