Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

Inspire Group își mărește echipa

Postat: 2015-06-26

Îți place să lucrezi cu oamenii si ești dispus să dobândești noi competențe, alături de o echipă entuziastă? Vino în gașca Inspire Group! Proiectele noastre includ servicii de employer branding, recrutare și publishing și ne dorim alături de noi persoane pasionate de aceste domenii, alături de care să ne mândrim cu rezultatele pe care le obținem împreună.

Pentru că avem din ce în ce mai multe proiecte, am deschis o nouă poziție de "Corporate Account Manager", în cadrul Departamentului de Vânzări. Află mai multe detalii despre acest job accesând link-ul http://buzzjob.ro/display-job/1382/Corporate-Account-Manager-–-Sales-Department.html?searchId=1435323084.26&page=2 și aplică direct pe site.

Ești în căutarea unui job în Resurse Umane? Inspire Group îți oferă oportunitatea de a te alătura unei echipe entuziaste, pe postul de HR Coordinator. Tu vino cu experiența și inspirația pe care le-ai acumulat în alegerea acelor oameni de care avem nevoie, cu determinarea și dorința de a consolida parteneriatele Inspire Group, iar noi adăugăm spirit de echipă si zâmbete. Vino în echipa noastră să bifăm împreună reușite frumoase! Află mai multe detalii despre acest job, accesând link-ul http://www.buzzjob.ro/display-job/1442/HR-COORDINATOR.html?searchId=1435242151.96&page=1.

Pentru un internship în HR, prima la dreapta! Vino să lucrezi cu și pentru oameni la Inspire Group! Învață să faci screening, interviuri și research alături de o echipă tânără și dinamică! Dacă te identifici cu persoana pe care o căutăm și dacă ești convins/convinsă că faci față responsabilităților menționate, te invităm să ne trimiți aplicatia ta, accesand link-ul http://buzzjob.ro/display-job/1339/Internship-HR-(perioada-3-luni,-4h-zi).html?searchId=1435323084.26&page=2 sau pe adresa de e-mail oana.dragu@inspiregroup.ro, cu subiectul "HR Internship".

Dacă vrei să începi o carieră în vânzări sau marketing și vrei să-ți mărești paleta de cunoștințe și să-ți aprofundezi abilitățile, avem pregătit un internship pentru tine în Departamentul de Vânzări. Alătură-te găștii Inspire Group și implică-te în proiectele de sales și marketing ale unei echipe tinere și dinamice. Află mai multe detalii accesând link-ul http://buzzjob.ro/display-job/558/Sales-&-Marketing-Internship.html?searchId=1435323084.26&page=2.

Te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Inspire Group


Vezi toate noutățile