Companii

Sondaj

 
Nu ti-ai facut inca un cont pe buzzjob pentru ca:
 Nu ai timp
 Inscrierea este complicata
 Sunt mult prea multe campuri
 Nu ai gasit jobul potrivit pentru tine
 Ai cont pe alte site-uri de job-uri
 Probleme tehnice

ASER organizează cel mai complex proiect dedicat domeniului creativ

Postat: 2018-04-11

ASER dă startul înscrierilor pentru Ingenius, cel mai complex proiect studențesc
dedicat domeniului creativ. Proiectul va avea loc în perioada 2-18 mai, când participanții pot expora The Marketing Universe în etape precum Open Days în companii și agenții, traininguri, dar și prin provocări din partea organizațiilor.

Ingenius își propune să vină în ajutorul studenților pasionați de domeniul creativ prin crearea unui context practic în care aceștia să își poată consolida cunoștințele. Participanții vor avea posibilitatea să exploreze mai multe arii alături de specialiști în domeniu: Marketing, Advertising, PR, Branding, Digital și Social Media. De asemenea, studenții înscriși în proiect vor beneficia de o experiență de educație non-formală, bazată pe lucru practic și networking.

Cei ce vor să participe la proiect trebuie doar să aplice până la data de 23 aprilie și pot câștiga una dintre cele 30 de burse de participare. După înscriere, va urma o discuție față în față, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a ne spune mai multe despre pasiunea ta pentru domeniul creativ. La sfârșitul proiectului, norocoșii participanți vor fi răsplătiți pentru eforturile lor prin certificare Ingenius.

Dacă ești pregătit să accepți una dintre cele mai intense provocări ASERiste de anul acesta, te așteptăm să completezi formularul de înscriere în proiect până pe 23 aprilie pe http://aser.ro/ingenius/. În cazul în care ai întrebări sau curiozități, te încurajăm să ne contactezi și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ingeniusASER/.

Launch your mission: become Ingenius!

Vezi toate noutățile