Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta

HORIZON IT sau cum simplitatea dicteaza o cariera de succes

Postat: 2015-08-12

Simplitate, inovatie, implicare? Gama completa de solutii? Progrese tehnologice regulate? Expertiza si experienta? Angajament? Spirit de echipa? Pe scurt, Horizon IT!

Horizon IT este specializat in furnizarea celor mai bune solutii software pentru servicii cum ar fi: application development, consultanta in Marketing online si SaaS payment solution. De asemenea, compania creaza produse fiabile pentru o gama extinsa de industrii, inclusiv Entertainment, Media, E-Commerce, Payment Processing si Online Marketing. 

Descopera experienta hands-on pentru o cariera in (H)IT

Expertiza Horizon IT nu se oprește la livrarea unui produs perfect functional. Gasca liderilor este implicata si in etapa de intretinere si ramane angajata in asistarea clientului pe parcursul intregului ciclu de viata al produsului. Rezultatul? Un parteneriat bazat pe o colaborare deschisa si eficienta.

De altfel, Horizon IT este singurul laborator unde sunt create carierele. Cum? Simplu, pentru ca asa cum spune si echipa HIT: “simple is the best fit”. Compania are toate ingredientele unei afaceri de succes: inovatie, simplitate, invatare continua, provocari, deschidere si sustinerea echipei.

Viata la Horizon IT: arunca o privire in spatele cortinei

HIT se poate lauda cu o cultura centrata pe oameni si orientata catre rezultate. Energia, entuziasmul si implicarea echipei ajuta la livrarea proiectelor de succes si la formarea tinerelor talente. Dorinta si implicit reusita de a crea un impact real si de a construi ceva viabil si relevant sunt dovezi ale perfomantelor companiei.

Practic, valoarea business-ului deriva din calitatile angajatilor, Horizon IT oferind toate resursele pentru incurajarea cresterii profesionale a acestora. Mai mult decat atat, compania investeste in dezvoltare durabila prin actiuni de voluntariat si strangeri de fonduri.

De asemenea, specialistii lor in HR cred in tinerele talente si sunt in cautare de oameni pasionati de tehnologie, care isi doresc sa isi construiasca frumos evolutia profesionala, pe fondul pasiunii, deschiderii si proactivitatii. Alaturi de ei, tinerii beneficiaza si de multiple avantaje intr-un mediu profesional dinamic.

Daca prioritatea ta este sa ajungi unde iti doresti la timp (sau si mai curand) si daca rezonezi cu valorile lor, nu ezita sa aplici pentru oportunitatile de job oferite de companie.

Provoaca si tu viitorul tehnologiei alaturi de Horizon IT! Cuvantul-cheie este “ECHIPA”: se lucreaza in echipa, distractia este in echipa si se impartaseste aceeasi pasiune - depasirea asteptarile si a propriilor limite. Fa primii pasi spre cariera la care visezi si dezvolta-ti talentul. Vino cu dorinta, cunostinte si pasiune, de restul de ocupa angajatorul tau, Horizon IT!
 

Vezi toate noutățile