Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

Toamna asta numaram oportunitatile de internship

Postat: 2015-08-19

Inspire Group da startul programelor de internship pentru toamna 2015! Daca esti un tanar preocupat de dezvoltarea ta profesionala si vrei sa iti croiesti drum pe piata muncii inca din timpul facultatii, Inspire Group iti deschide o poarta spre formarea ta profesionala, punandu-ti la dispozitie cele mai interesante oportunitati de cariera.

In cadrul programului de internship vei invata sa aplici si sa demonstrezi tot ceea ce inseamna cooperare, lucru in echipa, asumarea responsabilitatilor, rabdare, perseverenta si organizare. Toate acestea te vor ajuta sa dobandesti o experienta frumoase intr-un domeniu de care esti pasionat.

Daca doresti sa iti dezvolti competentele profesionale si sa faci parte dintr-o echipa de oameni tineri, voiosi si creativi, aplica acum pentru unul din internship-urile puse la dispozitie de Inspire Group:

1. E-commerce Internship:  http://buzzjob.ro/display-job/1741/E-commerce-Internship.html?searchId=1439991370.95&page=1

2. Sales Support Internship: http://buzzjob.ro/display-job/1742/Sales-Support-Internship.html?searchId=1439991313.15&page=1

3. Marketing Online Internship: http://buzzjob.ro/display-job/1685/Internship-Marketing-Online.html?searchId=1439991394.7&page=2

4. PR Internship: http://buzzjob.ro/display-job/1338/Internship-PR-(perioada-August---Noiembrie-4h-zi).html?searchId=1440145424.12&page=1

Si ca sa-ti faci o idee despre ce inseamna o mica parte dintr-un internship in cadrul Inspire, iti lasam mai jos testimonialul Roxanei Zisu, intern PR.

Sa fac parte din echipa Inspire Group a fost una dintre dorintele mele. Urma sa lucrez cu oamenii pe care ii stiam din vedere si pe care i-am admirat pentru organizare, participand la evenimentele Buzz!Camp inca din primul an de facultate. Urma sa lucrez. Aici era provocarea reala, fiind primul meu internship.

In prima zi aveam tot felul de ganduri despre cum va fi, cum ma voi descurca, intrebari clasice atunci cand te afli fata in fata cu un nou inceput.

Dacă ceva face diferenta, acel ceva este echipa de la care stii ca vei invata foarte multe. Persoana care iti spune “Nu-i nimic ca nu stii, esti aici sa inveti” sau “Nu conteaza ca ai făcut research pentru sapte orase, important e ca mai ai doar doua” este cea care iti da incredere ca iti poti duce task-urile la bun sfarsit. Acest lucru m-a determinat sa imi dau intotdeauna silinta si m-a ambitionat sa imi depasesc limitele.

Dincolo de abilitatile pe care le-am dobandit, am simtit ca din punct de vedere personal, a fost o perioada in care am evoluat. Am cunoscut oameni frumosi, cum imi place mie sa spun, oameni implicati si pasionati de ceea ce fac. Am trait bucuria incheierii unui parteneriat pana in ultimul moment (cu 2 minute inainte sa ies pe usa, in ultima zi de internship) si dezamagirea unui raspuns negativ. Dar.. ceea ce conteaza e ca am invatat din fiecare.

Astfel, nu imi ramane decat sa multumesc echipei pentru aceasta experienta minunata si, cine stie, poate pe viitor vom avea ocazia sa colaboram din nou.

La cat mai multe proiecte frumoase,

Rocs (Roxana Zisu)


Vezi toate noutățile