Companii

Sondaj

 

De unde ai aflat de buzzjob.ro?

 Site-uri
 Mail direct
 ONG-uri si asociatii studentesti
 Blog-uri
 Facebook
 LinkedIn
 Recomandarea prietenilor
 Altele

Vara începe în figuri și forme GOLD O poveste by ASER România

Postat: 2018-06-05

          „Shape your summer!”. Cam așa ar suna îndemnul celor din ASER România către toți studenții care au început în mod oficial sesiunea de vară. Da, știm cât de greu este să te poți concentra, să dai tot ce ai mai bun și să scapi fără restanțe, însă sesiunea poate fi transformată foarte ușor din amenințare în oportunitate. Cum? Cu puțină imaginație.

          10 pentru Sesiune se întoarce într-o FORMĂ cool

          Noua campanie „10 pentru Sesiune” desfășurată de ASER regândește sesiunea și o transformă într-un festival al formelor estivale pe care doar un anotimp ca vara le poate avea. Între 4 și 24 iunie ASERiștii aduc vara mai aproape pe canalele lor de comunicare, cu cele mai fresh idei, cu vizualuri care mai de care mai sugestive și cu o mulțime de rime faine pentru o sesiune mai ușoară. Cu gândul la briza mării și pregătiți să viseze la cireșe în timp ce se plimbă printre cursuri, toți studenții sunt invitați să participe la concursurile pregătite de ASER și partenerii
lor LidlKPMG și să construiscă sesiunea din cercuri, pătrate sau triunghiuri. La final, norocoșii se pot bucura de bilete la Electric Castle (plus cazare) și multe alte surprize.

          ASER întâmpină vara și în offline

          Nici căminele facultăților nu vor fi lipsite de viață sesiunea asta. Studenții vor pleca într-o călătorie a figurilor geometrice prin căminele facultăților din București și vor primi stickere cu mesaje special create pentru a le face sesiunea mult mai interesantă. Și pentru că „10 pentru Sesiune” vine din nou în varianta GOLD, aniversară, ASER oferă și o colecție de stickere ediție limitată studenților care vor accepta provocarea de a vedea sesiunea în cele mai frumoase forme.

          Întreaga campanie poate fi urmărită pe pagina de Facebook ASER și pe contul de
Instagram, unde vor fi comunicate în perioada următoare detalii despre concursurile ce vor urma, regulamente și vizite în cămine.
 
Fii în formă sesiunea asta și trăiește-ți vara din plin!

***
          ASER România este un ONG format din studenți care prin pasiune și determinare
vor să schimbe mediul de business românesc. Organizația susține tinerii să implementeze proiecte de calitate destinae studenților interesați de domenii precum Marketing, financiar- bancar, dezvoltare personală și orientare în carieră. De 20 de ani, ASER aduce la un loc studenți curajoși și dornici să de autodepășească.

Vezi toate noutățile