Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Companii

Sondaj

 
Nu ai aplicat pana acum pe buzzjob pentru ca:
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta
 Vrei doar sa afli ce se cauta pe piata muncii
 Anuntul apare si pe alte site-uri
 Preferi sa contactezi direct compania
 Preferi sa trimiti un e-mail recrutorului
 Nu ai gasit inca job-ul potrivit
 Cerintele depasesc nivelul tau de experienta

"Ai grija ce-ti doresti pentru ca s-ar putea sa ti se intample!"

Postat: 2015-09-08

Cristea Anca, fost intern Inspire Group si actual angajat pe pozitia de HR Executive ne-a povestit cum a fost experienta ei in cadrul companiei.

Totul a inceput cu BuzzCamp 13.  Pana in acel moment nu auzisem de Inspire Group si nu stiam ce proiecte realizeaza acesti oameni. O prietena mi-a povestit despre BuzzCamp si mi-am zis ”Wow, ce fain! Hai sa mergem!”. Asa am ajuns sa fiu un BuzzCamper. Am fost incantata de oamenii pe care am avut ocazia sa-i ascult, povestirile lor fiind inspirationale si motivante. Desi poate suna cliseic sau exagerat, dupa eveniment am simtit ca pot realiza foarte multe lucruri si ca usa oportunitatilor tocmai s-a deschis si e plina de surprize.

Si chiar asa a fost! La aproximativ o luna de zile, am gasit pe BuzzJob un anunt  in care Inspire Group era in cautarea unui intern pentru departamentul de HR. Desi nu eram foarte interesata de acest domeniu, eram  in cautarea unui internship pentru a-mi realiza practica pentru facultate. Am aplicat, iar la cateva zile am primit un telefon. De aici si pana la statutul de intern Inspire a mai fost doar un pas.

Cred cu tarie ca nimic in viata nu este intamplator! Trebuia sa fac acest internship pentru a realiza ca vreau sa ma dezvolt din punct de vedere profesional pe domeniul resurselor umane. Aveam o baza teoretica, dobandita  in cadrul cursurilor de la facultate, insa oportunitatea de a pune in practica tot ceea ce stiam m-a facut sa realizez ca aceasta arie profesionala este mult mai extinsa si mult mai ”agitata” decat credeam eu. Trecand de partea profesionala, am fost foarte incantata ca am avut sansa sa lucrez cu oamenii din spatele BuzzCamp-ului. Am descoperit o echipa de profesionisti, plini de viata, care pun pasiune in proiectele pe care le realizeaza. Am avut ocazia de a participa la implementarea catorva proiecte si am vazut cum functioneaza lucrurile din culisele acestora. Concluzia acestui internship: mi-ar placea sa lucrez la Inspire.

Ei bine, stiti cum se zice ”ai grija ce-ti doresti pentru ca s-ar putea sa se intample”? A fost foarte adevarata pentru mine aceasta zicală. La o luna dupa ce am terminat internship-ul am fost contactata cu o propunere de angajare. E greu sa exprim in cuvinte cat de fericita am fost in acel moment: aveam ocazia sa lucrez cu un grup de oameni cu care m-am imprietenit, la o serie de proiecte pe care am ajuns sa le indragesc. Acum, cand intr-adevar fac parte din echipa Inspire si am avut timp sa ma acomodez cu noile mele sarcini, pot spune ca experienta internship-ului m-a ”calit” din punct de vedere profesional si m-a ajutat sa inteleg in ce directie doresc sa ma dezvolt.

Concluzionand, recomand experienta Inspire oricarui tanar la inceput de drum, deoarece este o oportunitate reala de dezvoltare atat profesionala, cat si personala. Asadar, fiti cu ochii pe noi, intrucat pregatim multe surprize pentru aceasta toamna.


Incearca si tu experienta Inspire Group! Verifica pozitiile de internship disponibile si trimite-ne aplicatia ta. Tu poti fi urmatorul nostru coleg.
http://buzzjob.ro/company/80/Grupul-Inspire/


 

Vezi toate noutățile