BuzzJob - Open Doors Libra Internet BankDespre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este o banca moderna orientata spre digitalizare, dedicate inca din primii ani de functionare liniilor de business traditionale, fiind specializata pe segmentele profesiilor liberale, agricultura si IMM prin intermediul celor 50 de sucursale deschise la nivel national.

Cu o echipa de peste 760 angajati Libra Internet Bank ofera un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Sustinem tinerii exceptionali, ambitiosi care doresc sa-si contureze un brand professional.

Libra Internet Bank investeste continuu in dezvoltarea personalului prin programe dedicate:Academia de Banking este un program de pregatire pentru tinerii absolventi interesati de o cariera in vanzari, in sistemul bancar, unde tinerii se pot implica activ in proiectele bancii, atat in sucursalele din Bucuresti, cat si in cele din tara.

Libra Energize este un proiect sportiv unic cu o traditie de 7 ani destinat personalului, ce promoveaza munca in echipa prin probe sportive inedite cu grad de dificultate mediu si inalt. Energia de a fi zi de zi mai bun, invingator, sanatos si optimist este filosofia oamenilor din echipa Libra.

Libra Cultural este un proiect ce promoveaza actiuni care faciliteaza comunicarea si relationarea in interiorul echipei bancii si le ofera posibilitatea sa isi descopere potentialul propriu, dar si sa aiba oportunitatea de a-i cunoaste mai bine pe cei cu care lucreaza zi de zi, intr-o atmosfera destinsa.
Agenda

Jocuri de cunoaștere (15 min)

Prezentare Libra Internet Bank – cine suntem și ce facem (20 min)

debate: Ce inseamna sa lucrezi in banking (45 min)

Pauza I (15 min)

debate: Cum iti vei schimba mindset-ul in cadrul companiei? (45 min)

Pauza II (15 min)

HR Libra Internet Bank: Oportunitati si directii de dezvoltare in Libra Internet Bank(20 min)

Sesiune de Q&A (20 min)Job-uri disponibile

Consilier financiar bancar Manager Relatii cu Clientii Ofiter Bancar - Centrul de ProcesareInscriere Open Doors Libra Internet Bank