free porn chudai montana was with charlie. my panties will get you cock nice and hard joi.phimtube stud with an enormous cock gets sucked off.

Termeni si conditii

Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului BUZZJOB.RO, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul BUZZJOB.RO va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul BUZZJOB.RO si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati fara limitari “Termenii si Conditiile” noastre. SC Inspire Enterprise SRL, numita in continuare “Compania”, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului BUZZJOB.RO reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor
Site-ul BUZZJOB.RO ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente de cariera online. Daca dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, intelegeti si ca publicitatea este necesara site-ului BUZZJOB.RO pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord odata cu acceptarea “Termenilor si Conditiilor”, ca serviciile BUZZJOB.RO includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative BUZZJOB.RO si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru BUZZJOB.RO, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Obligatii la inregistrare
Pentru a utiliza serviciile oferite de site-ul BUZZJOB.RO, aveti obligatia sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al evenimentului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti oferi informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC Inspire Enterprise SRL are dreptul sa suspende si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului BUZZJOB.RO.

Responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea. In urma publicarii materialelor pe care le incarcati in formularul de inscriere al evenimentelor, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie. Dvs. va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri : a) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de o persoana fizica sau juridica; b) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala; c) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie; d) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de BUZZJOB.RO isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand concursurile ii garantati firmei BUZZJOB.RO dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori
In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca BUZZJOB.RO poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. BUZZJOB.RO nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. BUZZJOB.RO isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre SC Inspire Enterprise SRL de catre un tert implicat.

Utilizarea materialelor
SC Inspire Enterprise SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul BUZZJOB.RO (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SC Inspire Enterprise SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a BUZZJOB.RO, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC Inspire Enterprise SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul BUZZJOB.RO. SC Inspire Enterprise SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al BUZZJOB.RO. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati SC Inspire Enterprise SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener SC Inspire Enterprise SRL. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul BUZZJOB.RO
SC Inspire Enterprise SRL ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sale. Corespondenta sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SC Inspire Enterprise SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului BUZZJOB.RO. Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul SC Inspire Enterprise SRL de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul BUZZJOB.RO poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC Inspire Enterprise SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma SC Inspire Enterprise SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SC Inspire Enterprise SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile BUZZJOB.RO
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, BUZZJOB.RO nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. In plus, nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user si nu putem controla comportamentul utilizatorilor BUZZJOB.RO. Site-ul, (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta), de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. BUZZJOB.RO nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. In cazul in care informatiile altor persoane sunt neplacute, vatamatoare sau inexacte, iar materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere, BUZZJOB.RO nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra aveti obligatia sa fiti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii
Afirmati in mod expres ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca SC Inspire Enterprise SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de paguba directa, indirecta, accidentala, speciala, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SC Inspire Enterprise SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului BUZZJOB.RO; b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului BUZZJOB.RO; d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site-ului BUZZJOB.RO se face pe propria raspundere. b) SC Inspire Enterprise SRL nu ofera nici o garantie ca: b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului BUZZJOB.RO si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte si de incredere; b.4) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC Inspire Enterprise SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati
Daca vreo prevedere din capitolul “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Inspire Enterprise SRL in privinta utilizarii site-ului BUZZJOB.RO. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC Inspire Enterprise SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului BUZZJOB.RO.  Acesta se impune in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC Inspire Enterprise SRL sau site-urile sale (inclusive, dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SC Inspire Enterprise SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC Inspire Enterprise SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.