free porn chudai montana was with charlie. my panties will get you cock nice and hard joi.phimtube stud with an enormous cock gets sucked off.

Unde mâncăm în București ca studenți?

Studenția este o perioadă ciudată în viața unui tânăr. Sunt deja adult? Sunt încă adolescent? Nici tu nu mai știi ce ești de fapt.

Studenția reprezintă startul vieții de adult. Clipele în care învățăm să ne gătim singuri, să facem cam cam totul singuri. Dar nu doar atât… de cele mai multe ori, este momentul în care începem să ne câștigăm singuri venitul. Și e greu. E greu să fii student care se întreține singur și care vrea să și iasă în oraș cu prietenii.

De aceea, astăzi venim cu câteva recomandări de locuri unde poți ieși să mănânci cu prietenii și să îți mai și rămână bani.

P.S.: am ales locuri cât mai diferite, pentru toate gusturile.

  1. Simbio (Strada Negustori, nr. 26)

Nu doar că este un loc unde mâncare te face să te lingi pe degete, dar atmosfera și decorul… te lasă cu gură căscată. În perioada caldă a anului, aceștia au o terasă deschisă în spate, care te face să uiți de toate problemele și să te bucuri de natura care înconjoară și, parcă, învie totul. Nici iarna decorul nu lasă de dorit. Design-ul din interior îmbină elemente de decor vechi, cu cele noi, într-un mod atât de creativ. Sobele de teracotă și parchetul vechi se îmbină cu mesele și scaunele moderne, într-o casă din secolul XX.

Nici meniul nu se lasă mai prejos. Simbio oferă o experiență culinară de neuitat. Și cel mai tare lucru este că în fiecare zi ai “meniul zilei”, la un preț numai bun pentru studenți.

P.S.: există și varianta pentru vegetarieni, how cool is that?

 

Sursa foto: impresio.ro/simbio-kitchen-bar

 

  1. Manasia (Strada Stelea Spătarul 13)

Un loc boem într-o… fostă secție de poliție. Manasia este un loc fain unde poți ieși cu prietenii să asculți muzică, să bei ceva sau să mănânci. Curtea este super liniștită, cu multă verdeată și luminițe, un loc potrivit pentru a-ți bea cafeaua de dimineața… sau paharul de seară. 😀

Și aici găsești “meniul zilei”, cu diverse preparate (chiar și pentru vegetarieni).

 

Sursa foto: facebook.com/manasiahub

 

  1. Caru’ cu bere (Strada Stavropoleos 5)

Imediat cum intri aici, simți cum te-ai întors mulți ani în trecut, în perioada în care femeile purtau corsete și rochii care mai de care mai elegante. Caru’ cu bere este un loc elegant, o clădire în stil neogotic, plină de vitralii, mozaicuri și picture care mai de care mai fascinante. Un loc plin de istorie… dar și delicios!

Ca student, beneficiezi de un meniu special și prețurile sunt gândite fix pentru bugetul studenților.

 

Sursa foto: carucubere.ro

 

  1. Upstairs Rooftop (Strada Sevastopol 24)

Să vă mai spunem despre priveliște sau v-ați convins singuri că e superbă? Aflat în inima Bucureștiului, Upstairs este o locație modernă, plină de culori, dar unde nici mâncarea nu se lasă mai prejos! În timpul săptămânii, la prânz, ai reducere de 30% la toate preparatele lor, deci e un moment numai bun pentru a degusta cât mai multe feluri.

 

Sursa foto: facebook.com/upstairsrooftop

 

  1. J’ai Bistrot (Calea Griviței, nr. 55)

O grădină boemă, unde cu siguranță te vei relaxa și te vei simți în largul tău. E locul perfect unde îți poți petrece o zi călduroasă de varp cu prietenii, pentru a povesti. Multă verdeață, luminițe, combo-ul perfect pentru relaxare. Vestea bună este că și aici există un meniu special pentru studenți la prânz. 😀

 

Sursa foto: facebook.com/JaiBistrotBucuresti

 

Sperăm că ți-au fost de ajutor recomandările noastre și așteptăm să ne spui cum a fost și ce ai mâncat! :p

Iulia Godeanu – PR Assistant Inspire Group

Share Pin it

0 comments

Write a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *