De câte ori ai încercat să avansezi profesional sau chiar și personal? Cât de mult te-a interesat să investești în tine și în cariera ta? Poate că ești genul de persoană care preferă să-și sune părinții atunci când nu mai are bani. Nu e mai ușor? De ce nu putem face toți asta? Ah, da, unii trebuie să mai și muncească. Să facă o carieră. Să se întrețină. Să se dezvolte. De BUZZCamp ai auzit? Normal că nu, dacă intri în categoria de persoane angajate la „buzunarul lui tati”. Chiar avem câteva motive pentru care nu ar trebui să vii la BUZZCamp.

De ce nu ar trebui să vii la BUZZCamp?

1. Nu vrei un job

Cum ajungi la BUZZCamp, sar recrutorii după colț și te iau la ei în companie. Ce coșmar, mai ales dacă nu îți face plăcere să lucrezi. Păi nu e mai simplu să îi suni pe ai tăi și să le ceri bani? De ce ar trebui să muncească toată familia când părinții sunt de ajuns pentru a susține familia? Da, au viață veșnică, normal că nu va trebui să îți iei responsabilitatea de a lucra vreodată. Deci nu veni la BUZZCamp dacă nu vrei un job potrivit pentru competențele tale!

2. Nu vrei să afli care sunt cele mai tari companii din România

La BUZZCamp vin de obicei cele mai tari companii din țară. Și unii dintre cei mai tari speakeri, care vin special să-i învețe pe tinerii participanți diferite trucuri. Dar ție nu îți place să înveți. Sau să îți dezvolți orizonturile. Așa că de ce ai vrea să descoperi ce angajator e mai tare și în ce companie te-ai potrivi cel mai bine?

3. Nu vrei să te dezvolți personal sau profesional

Tot auzi despre dezvoltare personală sau profesională. Dar ce e asta? Singura dezvoltare care te interesează e să ai cât mai multe like-uri la poze și cât mai mulți followers. Nu e tot dezvoltare și asta? Cum se zice? Dacă îți place ce faci, nu trebuie să lucrezi nicio zi în viața ta. Ce mai contează ce faci? Să fim cu toții influenceri!

4. Nu vrei să-ți faci conexiuni în domeniile care te interesează

Știi bodyguarzii de la toate cluburile. Și te știe și paznicul de la supermarketul din cartier. De ce mai ai nevoie de alte conexiuni? La BUZZCamp o să vină prea mulți oameni care pot avea un cuvânt important de spus în cariera ta și care te pot ghida profesional și personal. Nu de alta, dar să nu te ia anxietatea că ai putea să te dezvolți dacă vii la BUZZCamp, așa că mai bine stai acasă.

Acest articol este un pamflet. A se trata ca atare.